Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAMJERNO SRBI NAPRAVILI DA SJEBU TE IZ BOSNE
Bolje da ostane tako lakse im ubaciti
Tragedija je sama liga od sebe, sreca ziva je glava
Je li ova Bosna isti košarkaški klub koji je nekad bio prvak Evrope? Sad na pretposljednjem mjestu lige Bosne i Hercegovine, lige u kojoj koševi otpadaju tokom utakmice?
to je ta Bosna,na sramotu svih Sarajlija i Bosanaca
Jest. Mislim da hoces da kazes da prema ovome, Notthingham Forest nikad ne bi trebao ispasti iz engleske Premier league?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čitav dan čitaš vijest i ništa normalno.. i kad ima nešto normalno uđeš u komentare, pa i na nekoj vijesti o jbenom Marsu i Jupiteru ćeš naći neke lude i nenormalne toksične komentare... Kad uzmeš u obzir da je već 30000 korisnika banovano, a uklonjeno preko 2.2 miliona komentara.. zaključak je da ovdje ima svega 1% normalnih...
Ne mozes ni ljude posve osuđivati, nenormalno djetinjstvo, mnogi prošli rat, roditelji tehnike odgajanja naslijedili od deda od prije 200 godina, djeca i tako nenormalna odrastu i onda kad mislis da si zreo i da trebaš nešto normalno uraditi od zivota, drzava te dodatno 'ebe i zaebae, pa onda kao odgovor i ti krenes malverzacije pravit... fakticki jedini izlazak iz ovog ebenog ruznog Matrixa je učenje jezika, zanat i odlazak što dalje odavde.
kakva je država i koševi se raspadaju
svasta