Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvati konacno odigrali raznovrsno i kao ekipa, nije sve zavisilo od jednog igraca kao ranije, tako da ni rezultat nije mogao izostati. Koliko bodova prenose dalje?
Hrvatska reprezentacija ima i glavu i rep. Mislim da imaju kvalitetu za polufinale
Svaka čast i navijat ću za vas. Al' vidi ovom ruke, kao da je iz zatvore ured izašao. haha :D
Vidi ti ovih ružnih kroatiše kerova.
BOSNA BOSNA BOSNA BOSNA!!
komsije nek je sa srecom
svaka cast, isplatila se borba od samog pocetka
Eh, da je nama njihova grupa...
nama je na pocetku falilo samo par poena vise borbenosti kao sto smo pokiazali iu zadnjim tekmama. sve u svemu, dalje idu samo oni koji to zasluzuju, nasi su to zasluzili sa zadnje tri tekme, al nazalost broje se i prve dvije. ako cemo fudsbalskom matematikom, bosna je iz medjusobnih susreta sa litvanijom zasluzila sa tri pobjede dalje, al de. ja sam ponosan na nase decke, pa makar nek nismo ni prosli dalje, treba ih ici docekati na aerodrom ko god moze
PRIKAŽI ODGOVORE (16)