Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa jedne strane preko 100.000 ljudi koji su ostali bez kuca i igdje icega u uraganu, a sa druge strane u istom gradu lik javlja da mu je ispunjena zivotna zelja i san, kupivsi kosarkaski klub za 2,2milijarde dolara. Mislim da je balans drustva toliko poremecen da je vrijeme za par desetina nuklearki sa obale na obalu, da se stvari malo resetuju.
Klub je osnovan 1967. godine kao San Diego Rockets, a 1971. je preselio u Houston. Ovo nikad neću shvatiti u toj ligi. Zamisli da se Željezničar preseli u Tuzlu.
klub koji se preseli mjenja samo naziv grada, nadimak ostaje isti..zato imamo toliko cudnih fransiza..lakersi a nigdje jezera u californiji, ili jazzeri iz utaha npr.
Jedno ime me samo veze za Rocketse, a to je jedan jedini T-MAC!
ekipa sa toliko bogatom historijom i toliko legendarnih igraca, a tebe za nju veze samo levat mcgrady...
@embiiid sama tvoja konstatacija da je T Mac levat, dovoljno govori o tebi kao nekom adekvatnom liku za ovu temu...kao drugo rekao sam MENE...ko tebe veze to je tvoja stvar, vjerovatno ima razlog zasto volis nekog drugog...licni izbor