Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
”ovdje je stotine njihovih navijača koji su došli u Njemačku“, nisu dosli, tu zivi po Bosne decenijama
bakir nam osigurava podraku navijaca sitom evrope hahah
Dobro je rekao, stotine došlo iz BiH i hiljade koje žive u Njemačkoj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ispravka nisu "stotine navijača došle u Minhen" nego su to naše zeme kojih ima par stotina hiljada žive i rade u Njemačkoj, pametni ljudi što bi bili u ovoj korumpiranoj zemlji i sa nula maraka ulaganja u sport. Kapa dole našim košarkašima uz kakve finansije i podrške Vlasti idu putuju i još pobjeđuju
gooUser1661004395 🖕🖕🖕
gooUser1661004395 👉🍞🥪 = 🐑
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svaka cast momci
Ako se nametne placanje 7,5 km zajedno sa el. Strujom za javni servis, zasto ti isti paraziti ne prenose utakmice drzavne reprezentacije?
Mi smo sa slovenijom potrosili svu nafaku za ovu godinu. Francuze treba docekati hrabro, ali ne padati u ocaj zbog poraza. Ipak su oni francuska, a u nas premijer Fadil Novalic. Nemojmo zaboraviti. Kad uzmemo u obzir iz kakve zemlje dolazimo, mi smo svakako moralni pobjednici i ovog i svih buducih takmicenja.
Tesko da cemo ovu dobiti. Francuzi napaljeni da se osvete, a nasi ce bit pod dojmom pobjede protiv Slovenije. Kad se sjetim one sjajne generacije kada smo predobru Hrvatsku dobili 2 puta, sve je moguce.
@ EferaHAsan lazes ko pasce, sad sam provjerio zadnje dve godine, i 9-8 je za utah. Ukljucujuci plej of utkamice gde je denver izbacio utah. Nabijac statistike ne moze biti nabijac statistike kad sutira 65% za dva i 36% za tri. znaci ne sutira ne rezonski da bi nabio svoju statistiku nego je prosto dobar. Nije dzabe b2b mvp.
Bit će teže utakmica nego ona protiv Slovenije. I Francuzi moraju dobiti
Bosno pobedite ove Francuze i ulepšajte mi dan.
Samo hrabro i u kost !
Poslije ove grupe ako prodjemo svi ostali ce biti pussy smoke, osim srbije naravno. Od 5 favorita za osvajanje nas je u grupi zapalo 4.
ovaj gobert uvijek ima dobre i izjave pune postovanja. Svake godine u NBA kad ga pitaju ko je za tebe MVP, on uvijek kaze Jokic. I to je za respekt kad mu Jokic u prosjeku utrpa 30 poena 15 skokova i jedno 9 asistencija kad igraju protiv utaha, da on to postuje a ne da zamrxi covjeka koji ga dominira. Vidjecemo sada narednu sezonu kako ce sa Towns'om u minnesoti. Zanimljivo je da covjek ima ugovor od 200 miliona dolara!
Ovaj forunier im drzi igru ,kad je covjek na klupi ne mogu se povezati uopste njega limitarti i pobjeda je tu 100%
''ovdje je stotine njihovih navijača koji su došli u Njemačku.'' zaboravi ti dodat ''na baustelu'' moj Fournier :D
Žak, fasovat cete opet ..poyy
Samo jaka podrska navijača jos vise navijača treba doci iz cijele EU dati podršku momcima jos jacu
kad zaslužiš poštovanje protivnika!!! bravo momci