Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rad, rad i samo rad. Naravno, treba imati i sreće da zdravlje posluži, ali jedino rad donosi vrhunske rezultate. Za Dražena su govorili da je neviđeni talent, a on je govorio da ne bi bio to što jest da nije imao ključeve od dvorane i trenirao od jutra do sutra. Musa ga može dostići, ukoliko je spreman provesti dio života u dvorani. Zato bih volio da daje manje bombastičnih izjava, neka rezultati na terenu govore za njega.
mali je genijeee,sretno na SP
Mali ima sve predispozicije da bude vrhunski igrač.Izuzetne fizikalije i jake radne navike. Puno sreće lave, nadamo se da ćeš nas puno puta obradovati.
Da je Pjanić ovakvog stava bio bi najbolji veznjak na svijetu!
Maajstorina! 👑👑
Drag mi je ovaj mali pravo , ima mali muda ,bice veliki igrac ,sad je to vec definitivno .
Strasan decko