Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žao mi moje HRVATSKE,ali mi drago što bih izgubi.Naprijed do pobjede svi koji su kontra bih! Gazite dok ih ne osramotite!
Jadno i tužno je to kad mrziš zemlju u kojoj si rođen i u kojoj živiš cijeli svoj život...
Sto bi Gobac rekao: "Debakl, moj zivot je debakl" za zapadne komsije, sto je donekle i ocekivano obzirom da je Spanija najveci favorit na EP-u, mada ne vjerujem da ce proci dalje kao ni mi. A ovo drugo vjerovatno znaci da ni Crnu Goru necemo dobiti, jbga svi napreduju samo mi stagniramo.
Ovo ide u anale novinarstva. "Reprezentacija Crne Gore, nakon dramatične završnice, rezultatom 81:80 savladala je večeras Makedoniju u drugom susretu grupe B u Jesenicama na sjeverozapadu Slovenije, najbolju košarkašku selekciju domaćina ovogodišnjeg Eurobasketa".
Zao mi Ustasa pravo , necu moc spavati
Ko i nas njima, haha, najjadniji smo na Balkanu mi i oni kad je kosarka u pitanju, oni barem imaju druge sportove a mi ...