Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh povrh svega FTV mi pokvari ćeif KAO I UVIJEK NA SVAKOM SPORTSKOM DOGAĐAJU, BILO DA JE FUDBALSKO SVJETSKO, EVROPSKO ILI DRUGO, LJUDI SU TOLIKA TELAD DA NE ZNAJU SINHRONIZIRATI 'SLIKU I ZVUK'. Povrh glasa spikera koji konstantno kao da plače i kroz suze izvještava, papci nisu uskladili zvuk i sliku tako da nam već unaprijed uplakani spiker govori jel bio koš ili ne!!!!! OVO ELEM DA SE IGRA U AUSTRALIJI PA DA DONEKLE SHVATIMO, IAKO PRAVE TV KUĆE TO SEBI NE BI DOZVOLILE I DA SE IGRA NA 'MARSU' A NE U SLOVENIJI. PA PAPCI MOJI SA FTV-a, POSTOJI STRUČAN KADAR ZA TE STVARI, NEMOJTE ZAPOŠLJAVATI SAMO SVOJE ROĐAKE KOJI SU 'MOLERI ILI ARMIRAČI' DA BUDU TONCI NA TELEVIZIJI.
Ma moleri bi to bolje odradili, a armirač... Nemoj samo misliti da sam moler hehehhe
Pa kako će uskladiti kad godinama prikazuju reprize serijica
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jučer su me razočarali, danas ne namjeravam gledati, ali se nadam...Nada zadnja umire (ima jedna Nada, 108 godina, dobro se drži)
vodi to kuci..stara koka dobra supa :)
Prokleta avlija...ti si mi nekako u nazivu odao želju da bi je ti mogao pokupiti... A znam je, fina žena, pomalo i prokleta ;)
Iskreno ocekujem pobedu Srbije blagu :) Ali videcemo, mozda nasi postanu euforicni, a Bosanci su imali vise odmora, i mozda se silno motivisu, pa bude gusto, ajd videcemo uskoro :)
Interesantno gledaćemo multiprenos na RTRS i FTV, mislim na komentatore i navijanje :D
Mislim da bi pobjedili kada bi neko slusao Acu dok govori ...
Hvala prioru na savjetu već imam putovnicu i nekretninu tamo.Lijepo mi je uvijek biti kontra bih,to mi je duševna hrana. Uživam kada vam ništa ne ide!Ćao!
nek si nam ga reko, pa lijepo produzi sa tom putovnicom
Ma nikad se to ne zna,jer poznavajuci nas mentalitet(svih sa ovih prostora),nikad ne znas kad ce ko igrat extra kad katastrofalno...tako nista ono juče ne mora da znači...
Idemo po novu sramotu.... Daj Boze da grijesim ali ako je ono od juce nasa kosarkaska reprezentacija koju je Aco toliko hvalio tesko nama. Nije problem izgubit, ja sam uvijek uz zmajeve, ali problem je kad seosramotimo jeb ga.
Za nas je game over odavno, samo sto mi tek sada to polako shvacamo
Ovako će danas Aco da drži motivacioni govor svojim igračima. http://youtu.be/iVJdkMd6-ak
Ništa.Ove igrače pustiti da odigraju ovo prvenstvo do kraja (jer oni su se za njega i izborili) i pomiriti se sa tim da nećemo dobiti ni jednu utakmicu do kraja.A onda se lijepo zahvaliti većini i za sledeće kvalifikacije pozvati Nurkića,Vrapca i još pokojeg mlađeg igrača uz dodatak onih koji sada pokažu volju i htjenje da igraju za BiH.Da igraju srcem a ne preko volje kao neki.Tako da bi u sledećim kvalifikacijama momci sticali iskustvo pa ako treba neka budu i vreće za nabijanje koš razlike (ako ćemo iskreno ni ovi ne služe ničemu drugom) aveć za 3-4 godine ta bi generacija počela davati ozbiljnije rezultate.Ma neka samo ginu na terenu za svoju zemlju i oprostio bi im i da gube po 50 razlike a ne kao ovi sada menekeni.I selektora obavezno nakon prvenstva promjeniti jer ovaj ako ništa nije sposoban pokazati nekim igračima ko vodi glavnu riječ u ekipi.
JEBENO SE PROTIV SRBA VADITI
Ma i vi ste nerealni šta očekujete od Bosne, kad nisu pobjedili Letoniju ne vidim kako će Srbiju jedino ako iskoriste to što su imali više odmora i ako Srbi padnu u euforiju mada Ivković je majstor svog zanata za Acu Bog i batina kao i svim ex yu trenerima neće on dozvoliti opuštanje.
danas cemo vas zgaziti ko beba zvecku,ajmo srbi,pokazite turcima kako se igra
a danas pornić...
Ovo je realnost, neka svako kaze koliko u njegovom gradu ima koseva a od toga koliko ih je citavih, koliko se za jedno djetet koje trenira kosarku mora godisnje izdvojiti para i sta za njega daje drzava. To je i u fudbalu i sada ima 11 igraca koji mogu do Brazila a sta ako se neko povredi i sta ce biti poslije par godina sa fudbalom kada dodje do smjene generacije (primjer uvodjenje drugih igraca na utakmici sa Amerikom). A da ne pricam ako par igraca ili neko iz saveza uzmu od nekoga ogromne pare i puste Grke da odu u Brazil. Nas sport je truo i ne treba odmah okrivljivat samo igrace.
Ovo je odigrano za kladionicu.