Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha, jedva holandiju dobili, kosarkasku vele silu...
Uzeše Hrvati Holandiju ko da je Estonija jbt
moze li ovdje covjek se generalno izrazi na Košarku u vezi nasih dviju komsijskih zemalja. hrvatska po meni nema kvalitet za prva cetiri mjesta. igraju fino al im fali da budu na vrhu. ( sad kade pojedu latini) a srbija se nadam da ce osvojit konacno sa teodosicem jer je melem na oci ih gledat. i za kraj edin bavcic burek u svemiru.
kod hrvatske ne znam je li preko kurca igraju ili fali timskog duha. ja msm da velika hrvatska generacija tek dolazi, ali naravno sve ovisi kako ce se ovi klinci razvijati. ove godine postoji mogucnost da odu daleko, od cetvrfinala pa nadalje sve o favoritima se moze zaboraviti. svak svakog tu moze pobjediti.
JA bi crko od smijeha,ako bi Srbiju neko izbacio u osmini ili cetvrt finalu.Toliko euforije ,samouvjerenosti,a sve se to moze ugasiti jednom slabom utakmicom.
xa xa pa mi smo sve 4 utakmice odigrali slabo da slabije ne možemo..jedino Framčezi možda.izgube od nas sa manje od 10 razlike i to pod uslovom da nastavimo ovako slabo da igramo.
xa xa
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hrvatska ce verovatno igrati protiv Letonije u 1/8 finala. Blagi su favoriti hrvati, ali Letonija bi ih mogla pobediti.
Letonija je Litva?
Izgleda da ce Rusi sav bijes morati da iskale na nama
lee- u vozanju dronova... ruzni klempavi debili...
dirljivi trenutak, zenicanka iz njujorka posjetila svoj rodni grad
a jes slaba hrvatska ispašće u osmini finala ako česi pobjede litvaniju sutra
jnmva Ti si cuo za njih pa sad laprdas,ako si imalo pratio dosad susrete nijedan od spomenutih nije bio najbolji,zaboravio si Simona.Mali Hezonja je mudonja samo treba vremena.Po meni najjaca karika je trener Perasović
idemo ludo idemo jako..bravo Croat
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
oo beko.. oo beko.. oo beko..
aaaaaaa kradeš...ovo je moja fora za Beko...vidimo se na sudu jarane