Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mike D'Antoni forsira sutanje "iz daljine" k'o malo koji drugi trener. Kaze da su Golen State prosle sezone i statisticari sa MIT Sloan Sports Analytics konferencije potvrdili njegov nagovjestaj da je forsiranje trica dobra stvar gledajuci na citavu sezonu u cijelosti. Tako da i nije previse iznenadjujuce ovo Gordonovo. Nije do igraca onoliko do toga koliku mu licencu trener da...
Sve bude - pa prodje. Nikakva pamet tu ne treba. Ali, ostace zapisano da je 'jednom jedan' Bosanac drzao NBA rekord. Hvala, Mirza Teletovicu.
Bosnjacki rekordi i sportski uspjesi.
ovakvo glupe rekorde jos samo prati EPL :D
Mirza propo ko Velez...
svakakve rekorde ovi Ameri memorisu...kod nas ne znaju cestito prvu petorku prepisati iz zapisnika,,,