Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je taj nas lijepi balkanski mentalitet, je*o zatrovane glave!
HvaLA Bogu da je tako, generalno nevezano za njih poznate sportiste 90 % ali naši ljudi ( Bih, Srbija, Hrv itd.) se odlično druže vani i poštuju, samo nas ovdje i dalje zavađaju a mi se budale primamo na to.
Zanimljivo kako se nasi najbolji sportisti (Dzeko,Nurkic,Musa) uvijek lijepo druze sa hrvatskim sportistima i svi imaju HR pasos. Ovako kad covjek cita klix i SDoo botine reko bi netko da su to dva naroda koja se mrze , a ono braca najveca..
Musa je zaista po svemu sudeci kvalitetan igrac. Nakon Delibasica i jedini u Realu. Ne razumijem pitanja novinara. Valjda rezultati sami govore za sebe. Ne razumijem ni ovaj besmisleni naslov novinara. Nesto najnebitnije su istakli da bi to bilo bombasticno, a uopste nije sustina intervjua niti lici na Musu.
Musa ko Džejmso 007
Lukica je najbolji igrač sa ovih prostora ikad
skandiranje musa turčine napuši se k….pa zar ovaj čovjek sa plavom kosom i očima liči imalo na turčina???
Koji je smisao ovog clanka nekontam,Kad svi znamo da se naravno druze jer su nasi u istoj drzavi u ovom slucaju spanija.Ko je zivio vani skontace o cemu pisem.
Ponos Bihaća!!
Super Musa samonse druzite. Dobrosusjedski odnosi bez podvala i hinjaluka su uvijek dobrodosli
Na njihovoj razini nema nacionalizma, to je za sirotinju i fukaru. Rambo je to fino objasnio
Puno bitna informacija da njih dvojica često ručaju.
realno luki mozes nosit vodu
Bravo sandzaklijo
Džanane prava si lafčina!
Puni ko brodovi, šta ih boli briga za šupljake. Razmišlja se gdje će guzicu smočit, jel na Karibima ili na Sejšelima
Zar ima itoga 👍🏻
HJ ba ne rise