Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To zmajevi samo jako
Ponasaj se kao Kamenjas i bit ces top...
Manje interneta i društvenih mreža, a više zalaganja, rada i truda. Umjesto pametovanja po twitteru, usavršavaj polaganje, sa onakvom igrom te Real neće dugo trpiti.
Hajde Musa začepi i ne kurči se, jedva ste ih pobijedili, vidjećemo revanš i preostale utakmice, ako se plasirate na prvenstvo onda se kurči do mile volje.
Kada je njega uveo u 4/4 razlika se iztopila odmah sa +7 na - 2 ! Frajer svako polaganje sto je promašio, uvijek samo trazio neke faulove
Ne rise, sva igra nam se vrti oko njega ne oko nurkica... privuce na sebe svu paznju od protivnickih igraca, ebga znaju i oni koje najopasniji.... nemas ti pojma o kosarci...
Lik je imao najvise izgubljenih lopti i najvise promasenih suteva, od kojih su neki bili ziceri. Uzme loptu i petlja nesto do kraja napada i onda da ne bi kvario vlastitu statistiku u zadnjoj sekundi doda covjeku do sebe koji je u teskoj poziciji i mora ispaliti sut. Opet u odbrani pustao svoje igrace. Ovako se nece naigrati u Realu. Nurk dokazao zasto je zasluzeno u NBA, kao i Musa zasto nije.
Kritika je pozeljna i uvjek doro dosla i pogotovo samokritika ,rijetko
aj Musa ne kaki...rasturi.vas CG bez Mirotica i ti se nasao pricati..duvaj ga
mentolu mirotić je "španac"
Cuj duvaj ga?
Zbog Muse i njegovih promasaja u produzecima su mogli da izgube utakmicu. Toliko je izgubljenih lopti i promasaja bilo,neznam sta se sad hvali neka pogledaju snimak i vidjet ce jeli istina.
To musa stavljaj kad dodjes na prvenstvo. Nisi jos nigdje, nemoj se bahatit. Evo ti na engleskom: Lower your ego musa, you didn’t get anywhere yet. Winners speak when everything is said and done, you are not even half way.
Što se mene tiče Musa, duvaj ga...
zamisli??? ma bravoooo
Musa, iskusniji od tebe dobro znaju da «Jedna lasta ne cini proljece» Samo kontinuitet dobrih utakmica potvrdjuje kvalitet. Ako vi sami ne sumnjate u sebe, eto sanse, vec za nekoliko dana, da i nas kontinuitetom dobrih utakmica na EP rijesite svake sumnje. Mi to jedva cekamo.
Ne sam Safete
У Скендерији су навијачи били кључни играч за Змајеве. После понижења у Црној Гори ово је био мелем на рану за љубитеље кошарке у БиХ.
Ovog musu treba neko da poduči kako se sportisti ponasaju na terenu i van njega.čovjek stalno nesto maše,pravi neke grimase,koluta očima,diže ruke,izgubio kompas momak skroz,opasno ga muzilka ponijela
Ajde decko malo se spusti na zemlju,pobjeda protiv Francuza vam uopste ne umanjuje onaj debakl protiv Crne Gore,igrati toplo hladno uopste nije neki uspjeh,kad i ako uhvatite ritam i niz dobrih rezultata onda mozes da nesto pricas.
E on je izgubio sve ključne lopte. I onu zadnju je umsl zijanio. Nesto on sa publikom prica umjesto da se koncentrise. Sta slava urafi od nakvog momka