Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momak je dobar, ali ujedno i previse prepotentan za trenutni kvalitet koji posjeduje. Rad i malo da spusti ego, ne bi mu skodilo.
@Formula On je sticajem oklonsti tu gdje jeste. Mladost mu je pomogla, ali on je daleko od NBA. Pored nedostatka kvaliteta, ego je puno veci problem.
@Formula nauci engleski pa pročitaj sto kaže o njemu njegov trener pa nećeš pisati gluposti!
bar ce naucit dobro engleski kad se vrati
ODVRATNI ,POKVARENI KOMENTARI ISKOMPLEKSIRANIH I ZAVIDNIH PAPAKA! MUSA JEU 19 G. SKLOPIO PROFESIONALNI UGOVOR U NBA STO SE NE DEŠAVA ČESTO. NA STOTINE KOŠARKAŠKIH ‘ZVIJEZDA’ U EUROPI NIKADA NEĆE VIDJETI NBA JER IH NITKO NE ZELI! ZARADJUJE $ 1.9 MILIONA A DOŠAO JE IZ CEDEVITE MALOG KLUBA I BIO BI NA 5 MJESTU U EUROPSKOJ LIZI STIDITE SE !
Budimo realni, kako je odigrao u dosadašnjem dijelu sezone, i treba se vratiti u Razvojnu ligu. Dobio je veliku šansu, bilo je utakmica kad je igrao i preko 20 minuta, ali nije bio pravi. Gledao sam sve što se moglo gledati, trudio se Musa, to stoji, ali samopouzdanje nula. Procenti šuta katastrofalni, to se ne može tolerisati. Ali siguran sam da će na kraju uspjeti, pa tek mu je 20.
Ovdje najviše komentare mržnje bacaju ovi stručnjaci što Musi ne mogu pertle svezati...a ujedno su to ovi što podržavaju kloceve tipa onog lika što sanka po autoputu i još to opravdava sninanjem za youtube..da mu ne spominjem ime nije vrijedno...
ma lako je kriviti Musu. Hajmo malo o ekipi. Netse gledam samo iz jednog razloga- jer Musa tamo igra. kad on ode ta će ekipa prestati postojati za mene.
Vrati se u Europu, prosao ti je voz u NBA za neku vecu minutazu.
@GZA ti nemaš pojma o NBA
Drzak, prepotentant, umisljen. Steta. Sve to utjece na kvalitet i karijeru jednog igraca.
@shazam24 pišeš gluposti! Trener ga izuzetno cijeni! Njemu je tek 20 godina
Zavrsit ce karijeru razvijajuci se u razvojnoj ligi
Haj opletite sad po komentarima tastatura stručnjaci...
Eto njega u evropu jos malo🙄
Bitno je da igra
Haaaahhaahahhaahjaajjw razvijat ce on aba2 ligu narednu sezonu.steta sad nema ko slaviti pogodke na klupi bruklina
@d3mon brt sto mrzis lika toliko, prsnuces od mrznje polahko