Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi sportisti sve go seljak
Ocam čuj Dara bubamara,ja u njegovim godinama slušo techno i metal!
Techno slusaju samo nemuzikalni ljudi. To nije muzika. Blues i rock su muzika. Techno je samo buka.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čuj ovog novinara 'Osjetio je nelagodu'.... Hahaha, pa levatu goli, zašto da osjeti nelagodu, dečko među najboljim košarkašima svijeta, živi punim plućima, uživa, čuj nelagodu??!! Mislim, jasno da je prilično bez veze ta glazba. A da je kao slušao nekog crnčugu iz betona, koji je nepismen i drogira se, bio full urbani sportaš?
Opet idu napaćeni Balkanci sa komentarima... nije Slovenac, Srbin je... nije Srbin, Slovenac je... "Mlad momak,vidio svjeta ali selo iz njega nikad izaći neće", itd, itd. Momak milione zarađuje, zaboli ga neka stvar šta drugi misle šta je od svega navedenog, al bitno je da se prepire u komentarima... nek je ovdje sve intelektualac do intelektualca i gospoda...
I ovo je vijest vrijedna objave????
Megazvijezda basketa a muzicki ukus za Cevljanovica ili pak gori
Mičite više ovo krezzubo skakutalo i trčkutalo sa naslovnice!
Mozes ti imat sve pare ovog svijeta ali kad si seljak onda si seljak. Jos mu samo zlatni ferrari fali i bit ce ko ibrahimovic
cuj
Slusa a i peva sve te seljake, pA i Baju Knindzu
Vlaška posla , nebi me cudilo da vjesi i na zadruzi.
Moze Luka iz sela, ali nikad selo iz Luke.
rijecita , mnogo rijecita , uciteljica da ti da pet plus ))
seljačina srpska...čak i Lepog MIću i Baju malog Knindžu sluša...
E CRNA MU GOVEDA.
Boli ga karina
trebo je ovu metnut https://www.youtube.com/watch?v=z_SBMuX-7GM&ab_channel=SasaMatic
A šta bi mu trebalo zvoniti? Pink Floyd, Bob Dylan, Radioheada, Nick Cave... Ljudi kojima telefoni tako zove teško da su sportisti, štaviše sport uopće i ne prate.
Meni na mobilnom zvono AC/DC😂
Sta fali cajkama