Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fantasticna fotka :D
Prijevod psovki "opasan igrac"
Ovom momku mozemo skinuti kapu,jer je jedan od najboljih koji je otisao u NBA,a Musa mu nije ni blizu. Ja mislim da je Drazen tek sad dobio zamjenu u NBA
@gooUser1566043125 Doncic je super suter,nema veze koja daljina a to Musa nema nazalost,on samo trojke ili ulaz pod kos,a gdje su skokovi i asistencije,Musa ce se na kraju vratiti u Evropu,volio bih da nije tako,prerano je otisao u NBA.
Gledao sam ih sve ali Dončić je nadmašio sve njih za pet kopalja od Kićanovića, Dalipagića, Petrovića,Delibašića, Kukoća, Rađe, Divca i naravno Vjeće Tolja najboljeg sarajevskog košarkaša svih vremena.
@Hamoponovouredu Izvini ali ona vremena ne mozes nikako porediti sa danasnjim,u onim vremenima smo imali najbolju ligu u svijetu,ovo danas je peta liga kad to poredimo i ti sad poredis Doncica,pa Drazen je tad bio bog da ne nabrajam dalje samo nisu igrali u NBA,to dokazuju svjetska prvenstva.Hajde nadji mi danasnju kosarku koja se gleda kao onda.
kad se sjetim da su Musu poredili sa ovim majstorom..
@KONTRASVIH sta to fali Musi???