Gledao sam ih sve ali Dončić je nadmašio sve njih za pet kopalja od Kićanovića, Dalipagića, Petrovića,Delibašića, Kukoća, Rađe, Divca i naravno Vjeće Tolja najboljeg sarajevskog košarkaša svih vremena.
Doncic je za Drazena dva koplja iznad, i iznad svih ostalih. Drazen je prvu godinu presjedio na klupi, a ovaj nakon nekoliko utakmica zaludio cijelu planetu.Jest da su Drazen I Divac krcili put ostalima, ali to ne umanjuje Doncicev uspjeh.Drazen je bio radnik, a ovaj nevidjeni talenat.Koje ce sve rekorde poobarati, sam Allah zna.Ni Novicki mu nije do koljena. On se kalio godinama. Luka je talenat, koji se rijetko radja.Jedina mu je mana sto slusa Baju Malog Knindzu.
@Hamoponovouredu Izvini ali ona vremena ne mozes nikako porediti sa danasnjim,u onim vremenima smo imali najbolju ligu u svijetu,ovo danas je peta liga kad to poredimo i ti sad poredis Doncica,pa Drazen je tad bio bog da ne nabrajam dalje samo nisu igrali u NBA,to dokazuju svjetska prvenstva.Hajde nadji mi danasnju kosarku koja se gleda kao onda.
Prikaži sve komentare (22)