Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...da je nama jedan Dončić...dobar igrač a Domovina mu na prvom mjestu...ne palamuda okolo nego razvaljuje na terenu...
Zbog čega bi Bosna imala sportistu svjetskog kalibra? Sportom vladaju kriminalci, u mlade talente se ne ulaže ništa.
Kako je nastao Dončić: Njegov otac Predrag Dončić, košarkaš, je otišao u Sloveniju, oženio njegovu majku i rodio se mali Dončić. Ne samo on, šta mislite odakle su porjeklom Dragići, Murić, Omić... da en nabrajam. U vrijeme Jugoslavije i u BiH su dolazili sportisti, ljekari, umjetnici, profesori. Danas ne dolazi niko, svi bježe.
Hrvati u kosarci propali ko mi u fudbalu
Mi ne mozemo propasti u fudbalu jer nikada nismo ni bilo nesto aman zaman. Imali smo jednu solidnu generaciju koja je mogla meda i to je to. Dok su Hrvati u kosarci nekad bili top 5,6 reprezentacija. I sada kada pogledas Hrvati kume imaju Hezonju, Bogdanovica, Zubca sve NBA igraci, ali je jednostavno Slovenija sa Doncicem pravi tim.
U srednjim sam dvadesetima i ja otkada znam za sebe, Hrvatska u košarci nije imala neki zapažen rezultat. Zbog ovih rezultata hrvatske košarke pate jedino oni koji su živjeli u vrijeme Petrovića. Mlađe generacije se ne živciraju pretjerano zbog propasti Hrvata u košarci jer nikada nisu ni doživjele neki uspjeh hrvatske košarke unazad 20 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bez obzira sto Hrvatska ima losu politiku prema Bosni, mislim da ovakav naslov prelazi granice. Nepotrebno.
da barem ima BiH neko u necem zakucati država samo na papiru
Luka Doncic je ime u NBA ligi, njemu je svejedno gdje ce igrati svi klubovi ga zele, dok Nas juka Ako potrland ga izbaci morati ce u evropsku ligu
Mehlem za moje oči
Hrvatsku košarkašku reprezentaciju metu i mnogo slabiji već cijelu deceniju, i više.
Jah a mi smo ko neka sila kosarkaska....Hrvati nas sad mogu glat 20 razlike dobiti....
Ovdje je tema utakmica i poraz Hrvatske. Sumnjam da nas ikako mogu pobijediti. Ili si teški pakšu ili glumiš da je bosanska reprezentacija i tvoja. Mah, pakšu si svakako.
Košarka bitna stvar u pm. Jeste bitna samo za one koji žive od nje.
Simpa repka BiH pod zastavom Hrvatske....cini mi se da smo im utrpali sve sto ne valja...ubise slovenci hljeb u njima. Ovi hrvati ne mogu temperaturu dobiti znaci...a ne nekog u kosarci
Svaka čast Dončić. Tako se voli domovina, a ne kao Nurkić lafo nosa ljiljane,kupuje brašno a još koša za BiH nije zabio. Seljačić
Pa veci je patrio tako sto kupuje brasno nasem sirotom narodu nego da igra za reprezentaciju. Ne budi dijete.
Onda nek otvori merhamet,nek batali kosarku
Nije vise ni hrvatska u basketu sto je nekada bila.
samo si ti ostao isti, neprestano ti promaja u glavi
Nekad se sprdali sa fincima, ta ce ovi skakaci. Promijenise se vremena, naucili da igraju i kosarku i fudbal, jos nas degenece.
Meni žao Hercegovine
Strašna Slovenija sa Lukom i Dragonom, i nas će pomesti u septembru na EuroBasketu pogotovo ako Goran bude igrao, a i da ne igra opet nam ne gine "degenek" makar 15+ razlike :)