Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste naporni više sa Jokićem, pogotovo što stalno implicirate na nekakvu izdaju "Srbija igra, on se zabavlja". Kome je bolan to bitno? Ni srpski mediji ne pišu ovoliko o tome. O Đokoviću da i ne govorim. Sretno i Srbijo i Jokiću i Novaku ali ohladite malo bolan.
Ma momak je car neviđeni! Neopterećen lik, toralno!
Ako je to uživanje da pijan teturaš i zaustavljaš saobraćaj onda je svijet otišao u p.m.
čovjek seljak, uspio u sportu i to je to. može čovjek iz sela ali ne selo iz njega.
Nek si nam ti odrastao u sred carsije , Sarajva sta li , gdje dnevno gine jedna djevojka radi bijesne voznje finih , bas ono rodjenih Sarajlija.
I q... ga zaboli sta pisu za njega i klix, a i srbijanski mediji, doktor odmara, zasluzeno
A zašto bi, molim vas lepo, jedan Mađar igrao za reprezentaciju čija himna veliča samo jedan narod, a njegov mađarski narod i ne priznaje? Zašto, molim vas, zašto?
Da modric odjebe hrvatsku i ep/sp... ne sad kad je star, ovo mu je posljednja sezona, nego negdje 2014 il 16... i da pokusava partijati po novalji, zadru i preserava se u dubrovniku i brijunima, dpk raketa i mandza krvare na sp, mislim da bi ili dobio ozbiljne batine ili da se vise nikad ne bi smio pojavit u hr. :D
frajer pun ko tanker, uziva u zivotu. boli ga qrc moze sad zavrsit karijeru ako hoce.
A i njega vala boli neka stvar!
Covjek ima pravo da odmara i uziva. Jbs reprezentaciju, neka igra, ima igraca!
Šta bi ta oboljela javnost. Čovjek se mora odmoriti. U NBA se igra svaki drugi dan a uveli su još više turnira. Sad ima i predturnir. A ove godine igrao još i finalne utakmice. A ta oboljkela javnost češe aja pored TV aparata pa kao nije im pravo
Svaka mu čast. Čovjek uživa u životu.
Al najjače kad srbi kažu da igraju sa c timom. Kakav c tim, to je sve što imate. Jokić očito ne želi igrati, drži vas još Bogdanović i onda ide strmoviti pad. Prošlo prvenstvo vas nije prizemljilo, al ovo sigurno hoće.
Pa mi nemamo i kazemo da nemamo. Al vi svaki put se uzdizete do te mjere da cak govorite da i amerikancima mozete parirati. Zato ste prizemljeni na proslom prvenstvu i valjda ste shvatili svoj domet.
Uzimali ste srebro po jednom na svakom prvenstvu, zlato niste nikad. Jedino ako smatras to sampionima.
Veći šok je Rita Ora peva sa srpskom zastavom.
Gospodin
Prešo čovjek igricu zvanu košarka, ta će se tamo zahebavat sa nekim žnj igračima. U košaci je poslije NBA, olimpijada najvažnije takmičenje