Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko moras biti glup pa poslije greske koju si napravio , umjesto da sutis ili priznas , dati OVAKVU IZJAVU
Divac javi nam koje droge koristis i ko ti je diler, ima li kakvog popusta na kolicinu
E moj Vlade imaj i malo samokritike, postenja, karaktera, ljudstva... i reci jes pogresio sam kod Doncica. Pogresna procjena " ja o Peja Stojakovic smo mislili da Doncic nece moci napraviti 2-3 driblinga u NBA". znam to iz povjerenja. Pametni kosarkaski znalci su Doncica prije odlaska u NBA vidjeli kao kombinaciju Bird, Magic...obzirom na atletske sposobnosti. Mada to poredjenje je jos uvijek nezahvalno dok se Luka i Dallas M ne dokazu kao NBA sampioni.
Doncic igrac tipa "pojavi se jednom u 10 godina", cuda cini za svoju ekipu, dok dovac drzi fige, i masta da ce Doncic slomit nogu. Samo kako bi mogao dokazati tvrdnju da je bio u pravukada nije uzeo Doncica...
Nurkic top, Divac flop.
Ubij se cetalju prljavi! Toliko je teško reci pogrijesio sam..?
Je kara majka što se kockao nego što se vadio...
"Jeste, kriv sam, jeo sam govna, bas tim recima bez moljenja, jeo sam govna radio sam to i to, jer sam bio slep pored ociju. Kaznite me da okajem svoje grehe da ponovo budem covek da stanem na svoje noge"
Ne znam što ga nije uzeo? I ovaj sluša knindžu.
Mi smo generalno ovdje na balkanu prokleti nećemo reč da nismo u pravu pa makar i čitav svijet govorio suprotno. Zato i jesmo tu gdje jesmo