Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ode veliki igrač i veliki gospodin. Volio bih da naši mladi igrači, koji će sutra biti zvijezde, pogledaju kako se ponaša na terenu i van njega. Može se biti velika zvijezda i bez afera i stalnog eksponiranja u medijima. I svakako, čestitke autoru članka, ovako nešto može napisati samo neko ko voli košarku i razumije se u košarku.
Strasan igrac. Iznenadjuje me ovako nizak broj poena, ja samo pamtim njegove trojke, koje skoro i da nije promasivao.
igračina
veliki covjek, mislim visok je
Sve Legende sporta polako se počinju opraštati...
Koji li zaljubljenik u kosarku pise ove tekstove da nam je znati.. svaka cast
svaka cast za majstora ali..ovo je srpska magija https://www.youtube.com/watch?v=XW4WRkDUX5I
. .frajeru, imaš li ti svoje portale. Fakat ne kužim kako imaš živce pisati po portalima koje mrziš. . ..mazohista ili šta . .
@Istok ja obozavam klix..o cemu ti to? I skoncentrisi se na kosarku..ona je ovde tema..ajd sikreno..si vido nekad ovakvu asistenciju? Al samo iskreno..perverzija koliko smo jaki..cak je i meni ponekad nelagodno zbog toga
PRIKAŽI ODGOVORE (1)