Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja divljeg naroda ... jbt, njih civilizacija nije ni dotakla ...
Nije to narod, divlje pleme koje jos zivi kao prije 300 godina. Galami, hrokce, prijeti, sve dok ne dobije po tamburi. Onda sve fol fino, pa onda sve po starom. Sve tako u krug
Mujo Iniesta i Haso Zornic, direktan prenos vica!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Zamolio bih sve da se suzdrze komentara o tjelesnim ili vizuelnim nedostatcima doticnog.....to se svakom prilikom rodjenja moze desiti i ismijavanje istog je za mene morbidno...hvala..!!
...a kako da se susdržimo kad dotičnom jedan sportski radnik komanduje kome izdati vize ,a kome ne.
@Roberto heheh i postanes super srbenda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ko raspolaže pravom na spoljnu politiku, Igore? Jel to Predsjedništvo, MIP ili neki levat Spasojević???
zabranit spasoji rad u sportu do kraja zivota
Neko lagi?
nema smisla i nije lijepo ismijavati nekoga zbog njegovih očiju, važnije je šta je unutra, u glavi, a ovim inaćenjem u vezi sa Kosovom samo pokazuje koliko je glup, pa eno, neće proći više od pola godine i Srbija će defakto priznati Kosovo, ako već i nije , ha ha ha
Ovaj zna sta hoce koliko i njegov pogled
Samo me interesuje što vam je ovo trebalo?
To je jace od njih, mrznja im izbija iz svake pore! Albanci im krivi za poraz na Kosovu od Turske!
gleda tebe vidi smederevo hahahhahhahaha
Konačno.....nisu djeca nista kriva da im se uskrati učešće zbog političkih prepucavanja.
Političko prepucavanje? Ajde dabogda na sledećem da bude rep. Republike Srpske.
srbija se odriče kosova i uzima republiku srpsku. sviđalo se to vama ili ne! hrhb traži odcjepljenje. nešto se iza brda valja. pradite pozorno.
hajde da vidimo kako ce to tursko-bugarski-vlasi uzet bilo sta od Bosne i Hercegovine ,balo balavi . Srbija ko Nokia sine :D
@palamar1975 Srbofaker
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Obavlja dva posla odjednom
Neka civija u kosarci odlucuje o vizama. Eta svasta se moze od Srbova naucit. Inace, u koje oko se ovaj treba gledat kad se gleda u"u oci"?
Srbi su vecinom bolesbi. Oni normalni su ili u 1% ili se vise ni ne izjasnjavaju kao srbi vec bosanci ili bosnjaci.
jednim okom gleda dodika drugim u kameru
Bezvezna predizborna igrica nad klincima koji igraju basket. Mislim da izdavanje viza nikad nije bilo upitno. Sam zahtjev za nekim garancijama (čime li već) od KS BiH je bizaran. Ali nije da se ovi drugi ne bi zakačili za ovo i natrljali im nos s tim.
Na sta smo spali da se ovaj klaun pojavi u sportskoj rubrici.