Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvati-nosioci europskih vrijednosti... jašta :D
Lijepa naša domovino, Oj junačka zemljo mila, Stare slave djedovino, Da bi vazda sretna bila! Mila, kano si nam slavna, Mila si nam ti jedina. Mila, kuda si nam ravna, Mila, kuda si planina! Teci Dravo, Savo teci, Nit' ti Dunav silu gubi, Sinje more svijetu reci, Da svoj narod Hrvat ljubi. Dok mu njive sunce grije, Dok mu hrašće bura vije, Dok mu mrtve grobak krije, Dok mu živo srce bije!
croat....sta biste pjevali da postojite duze od 25 godina?:)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nacionalizam, šovinizam i fašizam više nije ništa novo u ovoj Hrvatskoj tako da je ovo postalo poprilično "normalno" u ovoj otužnoj i depresivnoj zemlji iz koje ljudi odlaze više nego iz BiH. Ta Hrvatska više nema nikakve odnose ni sa jednim od svojih susjeda. Povratak ustaštva na velika vrata. A što se Muse tiče, samo igraj dečko, trpaj i zabijaj i krči put ka NBA jer ovo je samo jedna od faza u maloj i primitivnoj zemlji.
I treci puta oni popusise......
Ljubomora je čudo. Šovinizam je čudo. Nacionalizam je čudo. 👎👎👎
Musa kralju , budi mangup i podnesi prijavu FIBI za rasnu diskriminaciju .... pa ce 10 utakmica da te gledaju preko ekrana jer ce igrati pred praznim tribinama . Oca im smetljarskog .
Ustaska fasisticka i nacionalisticka gamad iz prelijepog Zadra.
Nije da branim ove papke, ali kažu da Tornado nikoga ne uzima na zub bez razloga i da slučaj "Musa u Zadru" ima pozadinu. Navodno se Musa na jednoj utakmici u Zadru okrenuo prema Tornadu i uhvatio za međunožje. Znajući da ni Musa nije baš bez mrlje kad su u pitanju incidenti, ovo mi izgleda moguće. Činjenica je, recimo, da Nurkić nikad nije vrijeđan u Zadru.
Zadarcani uvijek dobri domacini. Svaki put prime 20 komada (razlike)
Evo jedna od mene za Musu, Djanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaana: https://hiddenlolcdn.com/i/190542.jpg
Musa care, idi dalje, šta čekaš? Nije za tebe Hrvatska,. Samo pokaži interes i doći će ponude iz normalnih zemalja gdje te neće pljuvat.
Zadar je leglo ustasa. To je opstepoznato. Mogli su bez tog "napusi se qurcine", jer da je turcin, turcin je, kao i sve bosnje.
sta ce maloumnici,misevi mali samo im je to i ostalo Znaju da ih Musa dere pa moraju svoje komplekse nekako da izbace
zato su dobili po tamburi klub im zaqurac
Jebi im Musa mater ustašku
odera ih musa ko jarca hhhaaahh crknite dusmani
jeb*m li vam mamu, propalice, mozete samo vi njemu da se napusite, i nama turcinima