Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S obzirom da je klub krenuo iz pepela, Bosna je trebala cekati i graditi se i kao klub i kao ekipa jos bar 2-3 godine kroz nasu ligu dosadasnjim putem pa onda polako iskorak praviti
1.Svaka cast novinaru na tekstu, vidi se da je čovjek iz struke i da je izvršio detaljnu analizu. 2.Svih ovih godina se pitam kako i zašto Bosna nije ono što treba da bude!?
@AstalaVistaBejbe i ja se pitam kako drzavna renomirana firma poput hidrogradnje, sa toliko konekcija po svijetu, imovine, kadrova , ne moze da radi i ode u stecaj a s druge strane privatna firma npr. euroasfalt ubi se od posla a juce se izmigoljili.naravno to je retoricko pitanje i ujedno odgovor na sva slicna pitanja.
Svaka čast na tekstu.
Poštovani gospodine Elvise Buniću, objavljeni članak krši KODEKS ZA ŠTAMPU I ONLINE MEDIJE BIH. Postojeća europska norma novinarske prakse je potpisati „naručene“ članke. Vi kao novinar možete slobodno izraziti svoje gledište, međutim, morate, ili u BiH bi rekli „trebate“ jasno razlikovati komentare, pretpostavke i činjenice. Naručeni članci narušavaju ugled vašeg internet portala i daju dojam da ste podmićeni.
Sramotno je sta pisete, skupljate jeftine bodove na clanku o Bosni, klubu koji tone, umjesto da pruzite neki vid podrske.Pisete a nemate pojma, ne znate ni ko je trenutni predsjednik, Almir Bradic nije...kazu neko me je smetao...cim se radi fer,korektno i transparentno, svima smeta
Nemoj ti sine više pisati članke o košarci, vidiš da pojma nemaš. Idi konobariši.
Prije svega ovo ne treba da ima u svom imenu riječ Bosna. Zašto? Pa jer predstavlja 6 ekipu firme Beobasket u koji u ovaj klub trpaju likove kojima su oni menadzeri i koji nigdje baš nigdje ne mogu naći aganžman. Lično znam neke naše momke koji su igrali za rep BiH u raznim kategorijama koji su im se nudili besplatno ali su ih oškartali. Mjesto da razvijaju našu djecu igraju im islužene mrcine Beobasketa. Lud je ko ode da navija za njih.
Znači uskoro ćemo opet plakat za " europskom " Bosnom ...!!!
Zamotati sve u sto maraka i baciti.
samo se pitam kako ce u belgiju, holandiju i francusku putovati. imat ce deset slucajeva "vucurovic" na kraju sezone
pa stavite se u poziciju sponzora, ko bi investirao ozbiljniji novac u tu pricu i ko bi vjerovao u taj instant uspjeh na ovaj nacin. jos smo mi obican svijet obicni laici pa to vidimo gdje to ide a kako tek nece iskusni vukovi prepoznati da je to amaterizam.trebalo je jos cekati al zinula guzica.
Ma nemamo mi sposobne ljude na potrebnim mjestima to je problem, treba doci neko ko ce ovo sve dici na noge
pomoce vam hadzi-Dino insalah
Ja se sjećam da nam je liga prije 15 godina bila bilja od hrvatske lige. Svi su pratili košarku, dvorane pune, sve ekipe bile jake i pune love - Bosna, Sloboda Dita, Zenica Čelik... Sloboda Dita u Mejdanu gazila Italijane - Montecatini, Galatasaray, Crvenu Zvezdu, Partizan, Cibonu, Olimpiju - a sad ne mogu da pobijede ni Gračanicu. Politika će uništiti sve i nije im ostalo još mnogo da to dokrajce...
Kada vec pisete, napisite fino, nije Asim nego Almir Bradic.I ko je taj jedan covjek koji je zasluzan, ne vidim razlog ne imenovanju?
Poslije dobrih početnih koraka pojavi se genijalac i dovede pojačanja za novi sunovrat Bosne. Ništa nije naučeno iz prošlosti. Tako se ne gradi jedan ozbiljan klub i moja podrška ovakvoj Bosni postaje upitna.
Po naslovu kontah da je riječ o BiH...
Kakva drzava takav i istoimeni klub. Niti se moze raspasti niti moze na zelenu granu. Beskonacna patnja!