Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj se nadovezao autobusa ko pijan plota. I 93. Su naši reprezentativci, mnogo veće face i imena od ovog do skoro kurčevitog švedjanina putovale autobusom. Prema tome ne seri o autobusu, nego se hvataj posla. Onu utakmicu protiv Finske u Zenici debil ne bi izgubio. Tad si bio na domacem terenu i nije bilo nikakvog autobusa
ali ti 93 su bili osmi u Evropi..bili su bolji igraci...ovo su mlade nade,plus dva'tri 25+
Evropa je mnogo napredovala na svim poljima od '93., a mi smo ostali na istom nivou ili smo nazadovali. Tu je caka.
Prva reprezentacija BiH je '93 putovala uzduž i poprijeko po Evropi tri mjeseca i nije im avion padao na pamet.Iz Poljske sa kvalifikacija,a kvalifikovali su se,do Azurne obale pa u Njemačku na EP i osvoje 8 mjesto.Naravno da nije ok u današnje vrijeme ovako nešto,ali nisu ni igrači sada kalibra kao što su onda bili.Neka se malo strpe pa ne igraju u Realu Barceloni i Feneru majka mu stara.
Neka se politicka govna vozaju avionom i sramote nas po svijetu a vi koji nas prestavljate i pokazujete da bosna moze zajedno morate autobusom. SRAMOTA!! U svakom slucaku vama svaka cast momci!!!
Svaka vama cast momci, vracate se kuci cista obraza! Hvala vam za trud i zalaganje. A neka politicari trpaju pare u dzepove i voze se u kolonama pratnje, ti vas ne smiju u oci pogledat.
Dinamoooo
Bilal Suman je sportski radnik stoljeca, ovo su pizdici od ljudi
A sta treba,da jedan igrac kao sto je bio Djedovic placa sve za reprezentaciju,covjek placao putovanje i osiguranja itd itd,
Samo ne traziti opravdanje u necemu mi smo tu madjionicari. Putije i suman i iz svoga dzepa placa po 2 milje za bus, pa ne kuka kao ti. Nisi tri tekeme na klupi kukas kao da je to opravdanje.