Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crnac ok, Sani (Split) i Talić iz Igokee (konačno dobija priliku). Pašalić višak. Šteta za povredu kapitena Halilovića, na Nurka ne računamo, Musa unosi negativnu energiju, glumi zvijezdu. Atić u životnoj formi, najbolji u Igokei, Sulejmanović borben, top skakač, Kamenjaš najveća nada, Matkovic iz Mege mora sada dobiti priliku sa Emirom i Kenanom, Vrabac top odbrana, Lazic i Penava lijepa priča. Alibegovic odlična sezona u Milanu ako se ne varam.
uzas, Igokea bi ove razbila a da ne pricam sta dalje
ne bi zbog air vrapcica
Ne bi bez Atića
A kakve nam koristi od svih nasih najboljih igraca, Nurkica ne pusta NBA, ovoga Efes, itd..
@OnlyJustice vidjet ces kad bude eurobasket
@OnlyJustice jedno je ne pusta a drugo igrac nece ;)
što ovo Atića nije pozvao?!?
Pa citaj malo tekst ne samo naslov.
bakire zovi redžepa neka reguliše to...
Samo fudbal! Ostali sportovi bezveze
E ja fudbala nekog kod nas repka mrtva, klubovi jedino sarajevo moze se reci da je dobro hahahahahhahahaahah
@NATOvakcina tako papci razmišljaju
Zato ne volim kosarku. Moze rec ko sta hoce, u fudbalu je repka svetinja i to daje posebnu draz sportu. Nema hocu necu moze ne moze
@lacrima Druže ne znam koliko ti čitaš vijesti ali je FIFA donijela odluku prije par dana da klubovi mogu zabraniti nastup u reprezentaciji tako da će u budućnosti biti isto sa fudbalom.