Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim šiptari vam braća, ostavljate njihove nazovi zastave, pa zašto ne pravite ligu neku sa njima, što trčite u ovu ABA koju Srbija faktički sponzoriše preko svojih firmi?! Šta će vam ova liga sa Srbima?! Ajte vi lepo sa šiptarijom, možda tamo nešto napravite. Ne, nisam ciničan, zaista vam to želim! Brat sa bratom treba ići, zar ne?!? Bolje vam je gledati KK Bosnu sa KK Peja, KK Trepča, KK Priština, no sa srpskim klubovima! Napunili bi svoje hale!
Pa ovo je svakako zadnja sezona ABA lige ..Srbija pravi svoju profi ligu..slabo pratiš izgleda..
Besplatan ulaz, jedva 2000-2500 ljudi. Da je karta 10 KM ne bi bilo 300 gledalaca. Pandza i dalje prosipa suplju i muze donatore i budzet. A Bosna na istom mjestu koni prije 3,5, 10 godina
KK Bosna Evropski prvak klub koji je bio sila u ABA ligi dok se nije Pojavio konakovic koji je ugasio KK Bosnu a ovo sad je neka umjetna Tvorevina ona prava KK Bosna je ugasena ! kao sto je Ugasio KK Bosnu tako ce Ugasiti i Drzavu !
KK Bosna i generalno svi ostali sportski kolektivi iz Sarajeva bili su vrhunski dok je Sarajevo bilo multietnički grad. Današnje monoetničko Sarajevo teško više da može iznjedriti takve veličine. Naprosto to su davno prošla vremena.
ne mogu bacanje ubost🫣
Zovite jos nekog iz dinastije Milosevica patriota da spase Bosnu i bh sport
16 promasenih slobodnih bacanja, amaterizam...
@Jednoruki. Ne dešava!!!