Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tačnije 56,8% te provincije. ima još nekoliko zaseoka koji su ostali na ničijoj zemlji tokom 100godišnjeg bosansko-kineskog rata. bh diplomatija sledeće sedmice šalje specijalnog izaslanika milorada d. da sa kinezima riješi taj spor. ukoliko se ne dogovore svijet će ponovo biti na ivici nuklearnog rata.
pa i ja bi reko zadar knin beograd sve je to otomanija tj. velika bosna, i dio kine provins tacnije poznat kao hau hi hu ha
Ciko pod hitno da si se vratio u Darkwood... Nije ti mjesto medju ljudima. :D
Pa zar Zadar nije nas? Tj. treba da pise domace prvensto a ne regionalno. Otomaniji pripada cijela Adrija. Zar nije tako? Ko nevjeruje nek se provjeri na wikipediji ili negdje drugo.
kk bosno, good night and good luck!