Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zbog ovakvih "navijaca" heat i ima titulu slicnu koju shity u fudbalu nosi ... problem je sto je 50 % trenutnih navijaca miami-ja pocelo navijat za taj klub tek kad su se LBJ i Bosh prikljucili klubu, a nemaju pojma o shaqovim igrama za taj klub ... mada, nista me ne cudi za amerikance s obzirom koliko im je sve plasticno i hladno u svakoj sferi zivota ...
Kakvi Amerikanci i navijanje, ko na baterije!
Govorim konkretno o navijanju, o tome je ovdje riječ, zar ne? Mislio sam više na ljubav prema klubu za koji navijaš pa i na koreografije, pjevanje itd. Sem toga Ameri pale auta i prave nere*** gradu, ne mi. Dakle, sereš gluposti!
Ma ti si očigledno neupućen! Pogledaj malo klipove po američkim gradovima nakon uzimanja titula u am. fubalu i košarci, kokretno L.A. pa se onda opet javi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
miami od prpaditisa boluje , go spurs go
Pred 6th game za osvajanje prstena bilo je 30% Miami 70% SA, sad je obratno 70-30.