Košarka
1

Bosh ljut na navijače: Nemojte ni dolaziti na sedmu utakmicu

Totalsport
Chris Bosh (Foto: AFP)
Chris Bosh (Foto: AFP)
Zvijezde košarkaške NBA ekipe Miami Heata, LeBron James, Dwyane Wade i Chris Bosh, ostale su razočarane navijačima koji su otišli prije završetka utakmice broj šest finala protiv San Antonija.

Miami je u posljednjoj minuti utakmice gubio s velikih pet poena razlike, što je "natjeralo" stotinjak navijača da prijevremeno krene napuštati American Airlines Arenu. Međutim, svega nekoliko minuta kasnije isti su svoju odluku požalili. Heat je tricama Jamesa i Raya Allena odveo susret u produžetak, te u konačnici slavio i poravnao seriju na 3-3.

Najžešći je u svojim osudama bio Miamijev centar Chris Bosh:

"Svima onima koji su otišli prije kraja utakmice želim poručiti da ne dolaze na utakmicu broj 7! Na tribinama želimo samo one koji će ostati uz nas sve vrijeme i koji nikada neće odustati. Oni koji su otišli ranije neka odsada gledaju utakmice od kuće", rekao je Bosh nakon posljednjeg treninga uoči odlučujuće sedme utakmice NBA finala.

"Izvinjavam se navijačima na takvoj drami, ali utakmica se igra dok vrijeme ne iscuri. Mislim da su svi požalili zbog svoje odluke, ali ne zamjeram im ništa", rekao je najbolji igrač današnjice James, koji je, za razliku od Bosha, oprostio "nevjernicima".

"Čuo sam što se dogodilo. Teško je biti navijač, jasno mi je to jer gledam svog sina u utakmicama i živciram se. No radije ću se živcirati i biti u dvorani, nego biti kod kuće i ne proživljavati taj trenutak. Ali, u redu je. Otvorenih ruku ću dočekati te navijače u četvrtak. Ali molim vas, ovoga puta ostanite malo duže... Sve je OK", rekao je kapiten Miamija Wade.

Recimo da su se svi navijači koji su ranije napustili dvorani poželjeli vratiti kada su čuli da je Miami izborio produžetak. Nepotrebno je reći da im je ulazak bio zabranjen, jer se nije moguće vratiti u dvoranu kada je jednom napustite.