Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahah....nema strucnjaka do Srpskog strucnjaka,..ovo ostalo je samo losa kopija
Zar su se tripovali da su bolji od CRVENE ZVEZDE??? A ja budala...
Klub promjenio 7 trenera u 4 godine i ne ide mu. Pa brate promjenite malo upravu, sponzore, možda i uradite nešto konkretnije.
Mozda je i tamo poceo uvoditi multietnicku ekipu iako je ona vec bila multietnicka prije njegovog dolaska kao u slucaju nase repke
zato sto smo ih rastavili na EP :)
Nema veze, vazno je da je hazreti Erdogan pobijedio, sta ce Litvaniji trener kad je hazreti sejk sultan Erdogan s.a.w.s na vlasti?
jebi ga tulje nemoj zajebavati. moram te ispraviti. erdogan je halifa. ako ne vjeruješ meni pitaj stanovništvo prizrena, lovćena, zenice, samobora i ostalih turskih bratskih gradova.
Ups ja se preracunao
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
djes bolan trazit poso u kaunasu
Platio je danak neiskustvu,