Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tanki smo u pm! Svedsku, Finsku, Belgiju, Holandiju smo prije redobno klepali sa po 20-30 razlike, a sada ili tijesno dobijamo ili gunimo
treba ih motivisati za narednu tekmu. svima po krmeću glavu i gajbu pive uz cecine "pesme".
Jos nije kasno dovesti acu petrovica.. Mulaomerovic veze nema o zivotu.. A teletovica bi ostavio na klupi,, pa nek se na mobitelu ispucava. Dobice nas svedjani 15 razlike kod kuce, a ni u mejdanu nece biti bolje.. I koja "atmosfera"?! Publika je sjedila ko na operi i usput zobala kospe..
Pa da ima akcija i da se Mirza zna iskorisiti to bi bila druga prica,ne može covjek uzimati teske suteve preko ruke,treba mi napraviti poziciju,jer nemamo boljeg sutera,da imalo pratis kosarku ne bi to napisao.
@shadow1 pratim i upratio sam da je mirza silovo maksimalno, da se nije vraco u odbranu, niti igro odbranu, a vidi se i da otvoreno mrzi nurkica..
Procito sam danas kako nam Gospodin Aco Petrovic porucuje da budemo sigurni da ce protiv Rusa biti druga prica i da mi mozemo dobiti Ruse. Jest rekoh da ste nam vi Gospodine Petrovicu trener, pa mogli bi se cemu nadati. A utakmica protiv Sveda je licila na popularnu seriju Lud, Zbunjen, Normalan, jer smo nakon 40 minuta dobili tekmu. Bas kao u seriji na kraju je jos dobro i zavrsilo kako je moglo biti. Kuku nama s' Damirom. Pozdrav svim BH navijacima
jesmo levati u kosarci ko srbija u fudbalu
treba ih motivisati za narednu tekmu. svima po krmeću glavu i gajbu pive uz cecine "pesme".
Samo da se mirza ne vuce na terenu kao da mu je mrsko ,cim malo zapne lagano prolazi do kosa !
S ovakvom igro od Srbije ili Hrvatske izgubili bi od 30-50 razlike.
A nekad davno u vrijeme Markovica i Firica znali smo Hrvatsku sa Radjom mlatnuti usred Splita! :/
Momak batali se ćoravog posla. Ti si jako loš trener ,loš strateg a o autoritetu da ne pričam.
odigrajte termin, poslije pola sata odmorite 5minuta i nastavite. Bicete gori nego prvih pola sata. Razlog? Fizicka sprema.
Nisu slučajno birali druge reprezentacije Mulaomerović, Mršić, Paščanović (Pars), Rizvić, Preldžić, Begić...u svim reprezentacijama generalno igraju igrači koji ne zaslužuju poziv ali su "nečiji". Đedović dok je bio u repki igrao je svim srcem tj. ginuo je, posuđivao pare savezu i sl. a sada nam nevalja.
Uvijek samo "imena" a rezultata nigdje
Kao sto rekoh "AMATERS"....
Ovo protiv Svedske je bilo tako lako dobiti sa najmanje 20 razlike. Da su vecinu napada odigravali do ispod kosa i onda poentirali to bi bila jako laka utakmica. Ovako dosta glupih poteza, pucanja iz sumnjivih pozicija, to je jos dobro da smo pobjedili. Trebam nam neki novi selektor, autoritet iz starih dana, sto je dosta osvojio i kome plasman na evropsko nije skoro nemoguca misija nego potpuno normalna stvar. Moka Slavnic na primjer.
@gladijajator To je jos bolja ideja.
Pjano sve Bogte!
Kvalitetna analiza Edine, dobar članak!
Sta misli te ko ce pobijedit tesko mi pogodit 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Pa mij Damire,mozes li reci igracima da makar jednu akciju da odigraju kako treba ,nemas ti autoriteta,imas strasnog centra kojeg ne znas iskorisiti,imas Mirzu strasnog sutera kojeg ne znas iskorisiti,covjek ti uzima teske suteve preko ruke,niti jednu akciju za njega nisu odigrali.Pogledaj kako su Aco i Dusko to radili.Sinoc jesko dobili,ali je izgledalo pravo lose,svaka cast Musi i Nurkicu,ali protiv Rusije nama treba Mirza,i njegovi poeni,a nisc se moglo viditi da je ne zadovoljan ovom igrom,moj treneru uradi nesto,boljeg sutera neces imati,ne zelimo gledati basket nego pravu kosarku,a ko je god godinama pratio repku i ove starije igrace,moglo se viditi da to sinoc.nije bila njihova igra,svi znamo kako je i Mirza i Kikanovic i drugi