Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako dobiju finsku dizacemo ih u zvijezde, ako izgube proklinjacemo ih! Isto kao sa rupom u otesu na kojoj fali saht!
Jest jbn ona rupa, gdje nju nadje :D
Mene najvise nervira sto raja smatra FINSKU nekom autsider ekipom, a automatski Bosnu smatramo velesilom. Po kojim osnovama mi mislimo da smo neko ime. Mi smo u kosarci "velikima" smjesniji nego u fudbalu....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SVE ŠTO ŽELIM U OVOM TRENUTKU, IGRAJ BOSNO, IGRAJ I POBIJEDI, ZA NAMA ĆE OSTATI NEREDI, IGRAJ BOSNO, IGRAJ I POBIJEDI!!!
GAZI BOSNO, GAZI !
Idemo, nemamo šta izgubiti. Samo hrabro i pošteno se boriti i sve je OK. Nadam se da će Stipanović naći snage da potjera sve iz reketa. Gordić mora shvatiti da je vođa ove ekipe i da mora preuzeti odgovornost, nema mu druge. Neko mora, a on jedini ima taj potencijal. I veliko srce. Bez obzira kako današnja utakmica završila, hvala igračima na poštenom odnosu prema BH dresu i hvala onim navijačima što su u Francuskoj i što navijaju i vjeruju. Idemooooo!!!
Finci su više za sankanja i grudvanja, ne zna to pimplat loptu, samo će korake da prave. DA se na snijegu igra, moćda bi imai šanse ali ovako ima da hin nema.
ako su srpski igraci raspolozeni mozda bi i moglo nesto ici
Ima da popisamo sve do kraja
"Naši susjedi Finci su uvijek bili neugodni protivnici." - Zoran Šuk(n)o.
Daj ba ljudi spustite se na zemlju. Dobili smo jednu samo utkmicu nakon 2 poraza i odmah se nadamo prolasku u 2. krug. Sa ovakvom ekipom tesko. Daj Boze ali tesko. Prije pobjede, mnogi su se nadali samo pobjedi, sprdancije je bilo po nasu ekipu. Bitno je samo lavovski i srcano borit se pa sta bude..Sretno Zmajevi!!
Ovaj komentar je objektivan i realan i @krb sigurno neće doživjeti infarkt. Ali ja neću da budem ni objektivan ni realan, hoću da navijam, hoću pobjedu, hoću suze i smijeh i hoću svoj navijački infarkt. U protivnom, u čemu je smisao?
dame i gospodo...ovo je nasa reprezentacija! sretno danas momci!
Na ove adrese možete poslati poruke našim političarima i zahtijevati da izdvoje sredstva za sport... samo par minuta da se napiše poruka, možda postignemo nešto... to su naše pare i želimo da se troše na našu djecu, a ne njihove reprezentacije i vozni park! [email protected];[email protected];[email protected];[email protected]; [email protected];[email protected];[email protected];[email protected]; [email protected];[email protected];[email protected];[email protected];
Finska???? Pa nije hokej. Ubiti Fince 20 razlike,mi to možemo.A ovi što navijaju za Finsku neka dobiju raq.
Sretno momci, dajte sve od sebe i nemojte molim vas propuštati zicere kao slobodna bacanja 2 od 8 i sl. , jer tu gubimo. Sretno
.................................................................... sta ima?
Da prvo pozelim srecu nasim kosarkasima, pa nek nas iznenade pobjedom. :D O pa kako je drug Navijac. :-) Ja dobro, zdravo i zaposleno. Kako je kod tebe stanje, ima li kakvih promjena, je li se smirila ona zelja.....?
pa gdje si ti sve ovo vrijeme, ja nikako da te nadjem? sta ima? ja reko naljutila se. stanje isto. zelja se smirila i opet dosla. opet pauza zbog "povrede":) kako kod tebe? ima li meceva? ili je slabo....? ako ti treba trening.....:)
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
Ne mogu se ocekivati chuda..S ovom ekipom je plasman u 2.krug ravan podvigu. U principu trener je taj koji pravi ekipu, a Dule Ivanovic to radi fenomenalno. Ista ova ekipa s Mensom Bajramovicem i Sabitom Hadzicem bi bila kanta za napucavanje. Prema tome, bez nekih imperativa, hladne glave...Ako se napravi prolaz..fenomenalno, a ako ne opet je dobro...Ovo je onako realno.
zmajčeki naši dragi, obradujte nam predsjedništvo...
samo se skoncentrisite i zaboravite pobjedu zadnju......bojim se da nece Fince shvatiti ozbiljno.....kad smo zadnji put imali dvije pobjede za redom
Kako se vremena mjenjaju u pm??? Pa kad su Holandija, Finska, Belgija pa i Poljska bile neke kosarkaske repke??? Pa prvi mi smo ih prije nekoliko godina tukli tridesetak koseva razlike, a sad strahujemo od jebene Finske. NAPRIJED BOSNO!
i gubimo od Poljske:((