Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema veze momci, vi ste dali sve od sebe, borili se do zadnje sekunde, ostavarili smo cilj, a to je ulazak u A diviziju. Vi ste ponos države.
o čemu ti pričaš, za to takmičenje izvan bosne zna samo familija košarkaša koji su igrali i to uža.
@vlado.bagat...duvaj ga
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Steta ! Ali u svakom slucaju svaka cast momcima na borbernosti i na postignutom rezultatu !
Kad se tice prica o nekakvim "divizijama" treba reci da smo mi k'o narodi (mislim na sva tri .urceva naroda) i zemlja ne u B diviziji, vec u Z diviziji, tako da je ovaj uspjeh izvanredan. Jos jednom, svaka cast, a ljubomorni kompleksasi neka crknu.
Svaka cast momci!
Idemo dalje.........
Svaka cast momcima koji su igrali ali i navijacima. Veceras krcata dvorana bez incidenata , je dokaz da ipak ima nade za sport u pravom smislu te rijeci na ovim prostorima .
bez obzira na poraz, osigurali ste plasman u A diviziji. i dalje ste Ponos BiH
Znamo procitati naslov , ali ipak ti hvala sto si napisala
Svaka cast momcima borili su se do kraja.vise srece drugi put
Brao zmajici i to je neki pozitivan rezultat, ponosimo se vama! samo naprijed decki
nedostajalo je malo sreće (pogotovo na kraju), no sve u svemu ispunjen je cilj- A divizija. čestitke momcima :)
Steta bili su blizu! Ali je razlika izmedju njih i seniora ipak noc i dan sto se zalaganja tice. SVAKA CAST KLINCI PONOSNI SMO NA VAS!:)
nisi u pravu emina. seniori se zalažu maksimalno i igraju u a diviziji i to među najboljima. kadeti su prema rezultatima deset kopalja ispod čak i u svom uzrastu. pa igrali su u be diviziji i to protiv danske u kojoj većina mladih ni ne zna što je košarka. ova be divizija to je takmičenje za sakupljaćče žireva a ne za košarkaše.
Izvini Vlado ali sto se tice ovoga bas nemas pojma. Slazem se da je B divizija nizi rang kosarke, ali ekipa protiv koje smo danas igrali (Danska) je itekako jaka, jaca i od dosta ekipa A divizije sa Larsonoom, koji je MVP citavog prventsva i jedan od najoljih igraca svog izrasta (26 poena, 14 skokova samo danas). Pogledaj samo kako je Danska poderala skoro sve svoje protivnike osim nas.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)