Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ukinuti sve sportove u Bosni i zasaditi stadione i igralista malinama
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA (Y) (Y)
to bi bilo puno racionalnije
Drugim rijecima najveci nam je sportski uspjeh danas sto je "Višća izborio penal u domaćem porazu Basaksehira od Šahtara". Rekoh ja, jos cemo se sa sportskom nostalgijom sjecati Nedzada Fazlije.
nema muse jbg
Ovi koji i kako sada igraju ispali bj i iz B divizije da imaju priliku. Ima djece koja znatno bolje igraju ali nisu pozvani. Ovdje se ekipa birala po kljucu iz 4 ekipe.
I srbija je lose igrala ovde,ali su obezbjedili opstanak.Sin od Miroslava Pecarskog dao 45 koseva poljskoj,smucio mu se istatak ekipe i sam rjesio
ajmo djeco da se dobiju ove dvije teme💪
nije nama Harun valj'o, nije...ccc
turcin?
kakve su ovo vesti? Igraju Srbija-hrvatska u finalu, odbojkasice su isto u finalu... to su vesti, a ne ovi poturceni amateri
Ovo je BIH. Ako želiš slušati i čitati vijesti iz susjednih zemalja slobodno se prešaltaj na Kurir ili Index. MOžeš se i odseliti ako hoćeš. Ja da sam predsjednik još bih te i subvencionirao :)
Svako ko zaigra za poturcenu BiH proklet bio...
Izrode kad si tako oštrouman što to ne kažeš za svakoga ko uđe u vlast u toj i takvoj, po tvom "uvaženom" mišljenju, BiH.
nemoj da se brukas! idi provjeri DNK, vjerovatno imas 30% tursko porijeklo. pranana bi te se odrekla da vidi sta pises.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nema sanse
ebe ih ko stigne, sa oproštenjem.