Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato je sve vise Arapa u Bih sta ce nama sport svakako smo zatucani a sada cemo biti jos vise....
Fifa je najmocija sportska organizacija na svijetu. Ameri tu ne mogu da namecu svoja pravila. FIBA je pukla a evropska kosarka pala na najnize grane. No doping test za amere, izgubljen spor sa Ulebom, pretrpani kalendari od kojih je igracima muka. Dok se ne rijesi haos, kosarkaski savezi treba da salju klince do 21god na sve turnire, tako da i drim team izgubi smisao. Zizicu i Zubcu je isti menadjer kao Jokicu.
http://kabmoney.club/215563926727/ nije suplja....pokusajte...hvala
Sto je tuga naredni Eurobasket tek 2021. Tada pola ovih igraca nece igrati. Silazi sa scene velika ekipa :(
Napravili su glupost. Ubuduce ce se poklapati olimpijada i svjetsko prvenstvo
Nemamo uspjeha u sportu?sta se cudite? Iz neuredjenog drustva ne moze izaci nikakva vrsta uspjeha, pa ni sportska. I opet se vracamo na to da je nasem coveku vaznije da je naš na vlasti nego da je neko ko ce donjeti dobar zakon o sportu. Da se zakon provodi. Da djeca imaju dovoljan broj uredjenih sportskih terena, da u skoli na tjelesnom odgoju rade strucnjaci koji ce znati prepoznati talenta i usmjeriti ga a ne uhljeba iz SDA koji dadne loptu da se djeca igraju dok ne zazvoni...
Odlican tekst. Na zaslost novac pobjeduje ljubav (ako klub predstavlja novac a domovina ljubav). U fudbalu je fifa jako dobro to organizovala i kazne za klubove su ogromne u slucaju da "savjetuju" svoje igrace da propuste mec a ne cijelo prvenstvo.
Giannis ce postati jedan od najvecih u NBA
izostankom Teodosica i Kalinica...Spanija prakticki nema konkurenta za zlato...dok za ostale medalje ce biti borba Srbija, Francuska, Litvanija, pa cak i hrvati i slovenci imaju odredjene sanse
Tacno,mada se nikad ne zna,ali na papiru to bi bilo to
Sve se slazem, ali mislim da ce zemlja kosarke Litvanija prosetati se do zlata. prvi puta nakon Stockholma 2003.-e