Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dino konakovic je unistio kk bosnu
Gledam Crvenu zvijezdu kako dere, mogla je i Bosna biti takva
Gledam Crvenu zvijezdu kako dere, mogla je i Bosna biti takva
jeste da nije focaka u Sarajevu
Moj Keno, ljudi su itekako imali sluha dok se igrala prava kosarka. Kada je politika upropastila sarajevsku Bosnu, upropastila je sarajevsku kosarku i punu Skenderiju.
@Winner vidi se da si iz Laktasa, kada ne znas kakva se kosarka u Sarajevu igrala i koliko se pratila do prije 5-10 godina
@svastaOcm Problem je u tome sto se niko od "pravih Sarajlija" nece da otvori novcanik pa da pomogne sa finansiranjem Bosne ili nekog drugog sportskog druga. Svi velike "patriote" i "zaljubljeni u svoj grad" samo kada treba pricati a u stvarnosti se jedva ceka da se izbjegne porez a ostale ko sljivi. I onakav primitivac kao Dodik moze podici Igokeu iz trece seoske tamo gdje je sada a Sarajlije guraju klubove sa tradicijiom u ponor. Koja smo jad i cemer a odbijamo to sebi da priznamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Aj ne seri...