Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako uspijete dovesti Pesica odlican bi to bio potez, nakon Duska da ponovo imamo selektora a ne neke kvazi trenere...
@budza nije imao nikakvu pomoć Teletovića ni Nurkića
Hajte proguglajte malo da se nije on sliko sa nekim cetnikom, da mu nedajemo ostavku poslije dva dana.
Jedna vijest koja u minutu otkrije ljude koji znaju u košarci i znaju kakav je ovaj čovjek stroj za proizvodnju igrača , i likove poput ovog Dzevada što komentira . Tipičan primjer nacionaliste i onog lika što vidite pred kafanama tri razreda srednje , a doktor za sve. Zato nam je u Bosni kako jeste nedo Bog stručnjaka Srbina daj nam nekog kvazi Muslimana pa neka stojimo u mjestu bar je Musliman ...
Eto svima koji su branili Mahmutovica i pajtase. Kao bili se odrekli plata, pa nisu htjeli vece plate itd. Samo je totalni idiot mogao preci preko navedenih ugovora kao da je to nista i mala sitnica. Dzaba nasoj nepismenoj bagri ukazivati da se radilo o velikim reklamnim i sponzorskim ugovorima. Sve cega su se "odrekli" je visestruko naplaceno kroz te, kako se sada cini, lazirane ugovore.
Staro kosarkasko pravilo ako zelis uspjeh bilo kakav dovedi srbina za trenera.
Bilo bi super da Pešić dođe, ali mislim da su veće šanse da se napravi autoput Bihać - Goražde, nego da se ovo desi. Opet će nam se dobrovoljno prijaviti neki Mulaomerović da skuplja reference. Ne mogu nikako shvatiti kako ovaj čovjek može reći "veoma sam zadovoljan godinom iza nas". Ovakvi će nas potpuno uništiti. Godina je bila katastrofalna, još se malo kod mlađih selekcija osjete rezultati prijašnjeg rada, ostalo KATASTROFA.
Bravo,bravo.. Stručnost prije svega... Da se hoće i u fudbalu tako dogovoriti da se bira po stručnosti ,mlada reprezentacija bi nam možda imala bolje rezultate
Gigant u svom poslu!
Kari, nisi lud.
Cuj ti ovog lopova, on je zadovoljan prošlom godinom!!! Sve naše repke naoravile najveći krah u historiji naše košarke! On kao sprećio kriminal...bože dragi šta ovi za godinu dana napraviše od repke!!! Pa da je Harun krao( a nije), on je makar imao iza sebe rezultate !!! Vidi te šta ova garnitura napravi ?!
Pešić. Prvak Evrope sa tarabama iz Njemačke, prvak svijeta sa SR YU, nakpn sto je izbacio iz tima V. Radmanovica jer je ovaj jeo bananu dok je Kari pricao. Ja ipak mislim da Sarajevo nece moci svariti Srbina selektora.
@PrgaviKrajisnik Dok je Pesic bio car u Sarajevu ti si se muckao po očevim jajima! Tako da prvo promisli, ispitaj pa onda komentarisi!
Pustite se selektora, vidite li koje je pare pokr'o Mahmutovic ???
Pešić je utopija.Neno Marković je možda malo realnije.
pesic je tito...al da je pametan ne bi se bruko s nasim jadovima koji ce mu rejting srozati...a o radu dzaba da ne pricam..pesicu neka tebe daleko od cirkus saveza
I odlican trener kao sto je Pesic tesko moze napraviti rezultat bez jake petorke i solidne klupe.
Pesic bi bio odlican izbor
Pešić je odlično rješenje, samo vodite računa da ga ne "potrošite" sa svojim glupostima kao što ste Ivanovića.