Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
maca ne seri majke ti druga petorka se zato i zove druga a ne prva nisu oni krivi sto ne umiju bolje od ovih startera hehehe
Go Bosna Go Bosna
Neno legendo volimo te...volimo te Bosno!! Vi ste nas ponos!!
boga mi, bice nesto od ovih momaka...
Svjetlo u mraku Sarajevskog sporta!
Bosna Bosna!
haaaaaaaaaa'jmoooooooooooooo BOSNOOOOOOOOOOOOOOOOOO zajedno sa BORDO TIMOM U EVROPU ... ale aleeeeeeeeeeeeee
Quote: "Do tada razigrani košarkaši trenera Bajramovića malo su se opustili, pa gosti prave seriju od 11:0 i na odmor se odlazi s rezultatom 39:33. Očito je Bajramović u svlačionici svojim igračima očitao bukvicu, jer su se na parket vratili još raspoloženiji." Narodni komentator interpretira ovako: trener Bajramovic je skuzio da prvi tim nabija "preveliku" razliku i uveo djecu iz druge postave da se malo dokazuju. Djeca zeznula stvar i trener poslije pauze opet uveo prvu postavu. I onda opet idemo +13 :)
ona druga petorka je katastrofalna
ma djes navijat kad ih namlatise ko budaletine,kad dodje neko ko bude mogo parirati bosni onda se vise navija!
cestitke bosni
razvali ih bosna dok si reko keks:)
sve je bilo ok al navijaci koda imaju po 80 godina i samo sjede
sky is the limit
SIROKI