Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj idu Jeepom. Da je Tito ziv pjeske bi vi nosili baklju
🤣🤣🤣 i nece niko malo potrci s bakljom. VJEZBAJTE PIZDA VAM MATERINA!!!
@Umjetnik Zar ti Skaka izgleda kao neko ko je imao zasluženu peticu iz sporta u školi🤣
Dugo smo cekali ovakvu priliku da se ponovo pokažemo kao najbolji domaćini, i hvala svima koji su učestvovali u ovoj organizaciji. Sarajevo je grad koji je uvijek imalo dusu, tako ce biti i ovaj put!
Definitivno je ovaj Abdulah najjaci politicar u Kantonu Sa. Toliko je uradio za 2 godine da ce mu ovaj grad biti dužan zauvijek...
Marketing mu je odlican,kad vidim ovu politicku tugu u skupstini KS dodje mi da povratim. Nema niko viziju,plan ni bilo sta samo gledaju kako da otmu sebi sto vise. Jedini covjek trenutno koji radi za dobrobit KS je Gradonacelnik Skaka. Ovi sto su budzet KS usvojili bolje da ga dadnu njemu bolje bi ga iskoristio.
Tako je gradonacelnice, pokažite svima sta Sarajevo i Vi mozeteeee!
Ma radi ovaj Skaka, ne znam ni kako stigne ali svaka cast. Svaki dan bi se trebalo pisati o njemu. Brojimo dane do EYOF-a...
Tteba privuci sto vise ucesnika,posjetitelja,turista. Nas gradonacelnik ocigledno zna svoj posao i ima podrsku od ogromnog broja gradjana za sve sto radi.
Zajedno i ujedinjeni. Sve se moze kad se hoce!!!
Skaki svaka cast za trud koji ulaze. Konakovic bi se trebao ugledati na njega,malo price a puno djela.
Skaka je uspio bolke ujediniti narod nego svi ovi ostali politicari zajedno. Bravo
Dobrodosli u olimpijsko Sarajevo! Ponovo!
Kad je prvi put bila podmenuto prica o EYOF-u ljudi su ismijavali i mislili da je nemoguce, ali evo jos jednom je Skaka dokazao da sve ono sto obeća i ispuni. Ne bi isto mogli reci za sve političare.
iskoristite plamen sa baklje i zapalite se kolektivno , smradovi
Veliko je ovo vjerujte!!! Skaka u Banja Luci rame uz rame sa Dodikom!!!
Samo oni iskreni koji vole ovaj grad, mogu prepoznati koliko je ovo vazno i veliko za nas. Kapa da poda gradonacelnice!
Gradonacelnik je davno pokazao svima koliko Sarajevo moze raditi i koliko mi zaslužujemo.