Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odlično irma za 5,profesionalno odradjeno taman koliko treba .Primjetio sam da Ije Irma jako poštena i fer bokser sto je vrlo vazna odlika.Samo tako Irma.volimo te
razbila je Irma :D Svaka čast irmaaaa KRALJICEEEEE! Znam da je ovdje slaba zainteresovanost, ali to nipošto ne umanjuje tvoj OGROMNI USPJEH! Irma HVALA TI!
Irma je sampion pa makar i u svom gradu, u cemu si ti sampion jado ?? !!
stoka komentare... partijska skola
zasto mi brises komentare stoko jedna iskompleksirana. ako se neko ne slaze sa stavom portala odmah cenzura. nek si ostavio ove levate sa cestitkama sto nemaju pojma ni o cemu... fuj!!!!
sturmu svaka cast, za njega se zna ko je i sta je i malo sire. ova moze biti prvakinja svijeta samo u bosni biti. ovi sto seru kako nikome ne valja nista imate li vi kakve argumente za to sto pricate. ne znaci ako je ciko na televiziji rekao da je ovo nesto vazno da je to tako
bravo irma,svaka ti cast,a ovi sto biva nesto blate ljude koji uspijevaju,samo dokazuju kakvo su dno dna,kao ljudi...cuj koji feliks sturm,onaj koji pobjedu pokloni zrtvama srebrenice i tako svijetu dokaze koliko mu bosna znaci,...ili koja irma,...ali ipak irma,adnan i slicni njima nevaljaju,nevaljaju onima za koje se i ne zna,jeste jadni,jos jednom irma svaka cast:)
Ko vas je..be sviju, ja sam sampion svijeta u necemu, a u cemu ste vi supci ?? Kritika je naj laksi sport, a kako se moze primjetiti na ovoj stranici su sve sami sampioni, PS : Je..bem vas u stau sviju, ne zasluzujete nista bolje !! Peace !
@! za ove ostale se slazem ali za sturma (catica) te moram ispraviti! Adnan Catic (a.k.a Felix Sturm) je aktualni sampion po WBA verziji koja spada u tri najbolje federacije. da bi bilo malo jasnije o kakvoj se federaciji radi reci cu samo to da su u superteskoj kategoriji titulu drzali Ali, Holyfield, Tyson, Lewis, Forman, Fraizer... Prema Ring Magazinu, koji je jedan od najvecih autoriteta kada je boks u pitanju, trenutno je drugi najbolji borac na svijetu iza kelly pavlika koji je sampion u WBO i WBC. znaci ono sto su braca klicko u superteskoj kategoriji, to su pavlik i catic u srednjoj.
Irma, svaka čast ! a vi sto sjedite kuci i pisete uvijek protiv nekoga jer ste kompleksasi, ustanite malo iz svoji dobro ugrijanih stolica, uradite nesto od svog zivota , pa nek se i za vas malo cuje.... vjerujte bice mi drago , kao i vecini bosanaca i hercegovaca !
cega? cega ba?! ko su ovi ljudi, ko je ta mervana jugic salkic? ko je taj catovic sturm?kakvi su to vise sampioni, peljto poljo?!
Bravo Irma i u Metkoviću smo navijali ze tebe
Bravo!
Svaka cast, samo tako nastavi!