Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je svrha ovih tzv. vijesti? De ti nama, novinaru, pile sokolovo, istraži kako je npr. Dino Konaković završio fakultet? Potraži ispitne prijave, spisak ocijena, evidenciju predavanja itd. A ne ko hidžab nosi ili ne nosi i ko je veseljka na čamcu prikaz'o. Yebeš budalaštine
sad kakve veze ima dino konakovic s clankom, kakve veze ima koju je skolu zavrsio ako ju je zavrsio po zakonu, kakve veze ima i koje je ocjene je imao ako ga je narod izabrao i spoznao ono sto treba da zna o njemu. nego, pricaj nam malo o sebi dal krades il posteno zivis, dal komsiluk od tebe ima mira, pricaj!! komentar za clanak jel pokrivena ili ne, i nama oni s nudisticke plaze se smiju, smiju nam se i oni pokriveni al nas ne diraju nit forsiraju svoje oblacnje-ne oblacenje.
@trpač neko ne mora ni bit skolovan da bi bio uspjesan, po bjelosvjetskim gradovima uspjesnih u biznisu je mnogo a da skole kod njih na papiru ima malo i da su stekli "bogatstvo" svojim radom i odricanjem.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
sve dok su ovo top vijesti a ne normala znaci da nesto nije ok s nama
zlatni kratko i pametno.
Inače su atletičarke obučene k'o jeftine pjevaljke pod šatorima na kojekakvim zborovima gdje se stiže zaprežnim kolima!
Ovo bi trebalo biti sasvim normalno, zbog čega nam dragi uredniče serviras ovu vijest?
Koja vijest čovječe.
Sreca je pa samo par bošnji učestvuje na olimpijadi. Da ih je više garant bi se neka umotala kao mortadela. Doduše i onaj tuka nije sav svoj...ako ostvari dobar rezultat mogao bi klanjati po atletskoj stazi
@SuaveAcecino Što se nađe uvrjeđen? Zar tuka nije do sada klanjao na atletskoj stazi? Zar nije u bošnjačkom dijelu federacije svaka treca zena zamotana?
Inteligentniji komentar nisam procitao, kako dubokouman pogled na potencijalne BiH predstavnike na OI kao i psihoanaliza Amela Tuke. Svaka cast momcino! Vidi se da se razumijes u mnoge stvari rodila majka!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Koji paradoks, predstavlja državu koja je oličje zapada i zapadnih vrijednosti u hidžabu...
Vi, sa Klixa, stalno forsirate ove vijesti o hidzabu, nikabu? Zasto? Zelite potvrdu komentatora kako hidzab valja ili sta?
Niti je sa hiđabom ništa ni pametnija niti drugačija, ali jedino jeste vidjela neku priliku da dodatno, ostvari interes, to jest, korist, a da neke radikalne islamske ili slične organizacije stoje iza ovih pojava, da pokrenu haos mržnje i zla, je sigurno.
Glupane.
@albert ajnštajn A ti pametan.
Šta je svrha ovih tzv. vijesti? De ti nama, novinaru, pile sokolovo, istraži kako je npr. Dino Konaković završio fakultet? Potraži ispitne prijave, spisak ocijena, evidenciju predavanja itd. A ne ko hidžab nosi ili ne nosi i ko je veseljka na čamcu prikaz'o. Yebeš budalaštine
Ja najvolim smiješne slike od Dodika kad objave.
@3iksa Ja kad najvolim objave slike Dodika od smiješne
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moje vjersko uvjerenje je da sam na motoru.. mogu li se onda s motorom prijaviti na olimpijade?
ti si malouman
Sikh iz vjerskih uvjerenja mora nositi noz sa sobom, zamisli ga u bazenu ili na atlestkoj stazi :D
to amerika zeli da pokaze da su oni demokratska zemlja to je jedini razlog a nista drugo
......pa šta......neka nosi ako joj se nosi......ja danas nosim šiltericu zbog sunca i o tome niko ne piše......