{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Hunt: Ovo je veliki uspjeh; Louganis: Guzman je pri svijesti i dobro se osjeća

16.9.2017. u 16:27
223
27
Hunt: Ovo je veliki uspjeh; Louganis: Guzman je pri svijesti i dobro se osjeća
223
Mostar je bio jedina stanica Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva koju Britanac Gary Hunt do sada nije osvojio, a sada u svojoj kolekciji ima i titulu sa Starog mosta. Hunt se osjeća sjajno nakon trijumfa, kao i Cesilie Carlton, pobjednica u ženskoj konkurenciji. Za naš portal je govorio i direktor takmičenja Greg Louganis koji je kazao da je Sergio Guzman pri svijesti nakon neugodne povrede vrata.
Hunt je s pobjedom u Mostaru zauzeo prvo mjesto u generalnom poretku, a zajedno s njim u hercegovački grad stigli su majka i sestra.

"Osjećaj je sjajan. Bio sam ovdje dva puta i imao sam probleme. Ljudi su govorili da ne mogu skakati s mostova i uvjeriti ih u suprotno je lijepo. Ovo je veliki uspjeh, jer ovo je jedina stanica koju do sada nisam osvojio. Ovdje su mi bili majka i sestra i zaista je sjajno", kazao je Hunt.

Prezadovoljna je i Cesilie Carlton iz Sjedinjenih Američkih Država koja je posebno oduševljena publikom.

"Završila sam na podijumu. Publika je bila sjajna, kao i klima. Mnogo sam uživala ovdje te sam uz to i pobijedila", kazala je Carlton.

Direktor takmičenja i legendarni olimpijski skakač u vodu Greg Louganis za naš portal je govorio o povredi Meksikanca Sergija Guzmana.

"Način na koji je ušao u vodu je bio opasan. Plivači su bili tamo i brzo su pomogli. On je sada svjestan i dobro se osjeća", kazao je Louganis.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: