Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ROOOOONNNNNNALLLLLDDIIIINHHHHHHHOOOOOOOOO ILI HHEEEEEEEEENNNRRRRRRYY, SVEJEDNO MI JE !!!!!!!!!!
Samo on moze bit najbolji: R O N A L D I N H O O O O O O O O O O O O ! ! Mada i Deco treba bit medju tri najbolja umjesto Shevchenka!!
forza sheva ale forza sheva ale
jedan je tata..........shevchenkooooooooooooooooooooooooooooooo
A GDJE JE MATIJA MATKO
Adriiaaaaannnnnnoooooooo cuj rooney ahahahahaa pa i charisteas je zabio 3 gola na EP-u jos nesto...dje su ovi juventusovci, sad ce im oduzeti sve titule od 94-98 zbog dopinga, 4 godine su dopingovali svoje igrace ko da su zivotinje ma zdrao juve
A sto se tice ove trojice onda mora da bude Henry ( za dlaku ispred ronaldinha)
Ronney: Snaga, brzina, dribling, sut nogom, sut glavom, vrhunski pasovi, za loptom trci i do svog gola. Navedi koji od ovih imaju tu mogucnost! I jos samo 18 godina!!!
cuj pasa fudbal je strana rijec koju kad preveses dobijes nogomet. A ovo za rooneya nek nam Andrej da po petaka i mi necemo nikom pricat sta je reko. Od ove troice Ronaldinjo.
Moj glas za SDA
jebo te rooney, nezna sline obrisat bez majke.
a ja ?
CUJ DEBILA Roney najbolji hahhaha pa odigro tri dobre partije i najbolji neide to tako treba konstantno igrat dobro a to su Ronaldinjo Shevchenko
Kazu se fudbaleri a ne nogometasi,zato sve cesce gledam samo srpske kanale,glasam za Piresa
Adriano je moj favorit,pa onda Henry i Ronaldinho