Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trazim broj telefona .trazim-com-mali,oglas molimte,akosi u mogucnosti da znas pratimi na poruku hvala za informaciju.
nek nam svi zenicanii tuzlaci puse karu
bosna je champion svaka cast bajramovicu najbolji je u bosni i he
bosna je champion svaka cast bajramovicu najbolji je u bosni i he
jebem vam mater sarajevsku vi ste najveći smradovi i ološi. jebo vas neno marković i vi njega,
huka vas je tako dobro zguzijo da još nećete dugo sebi doć seljačke sarajlije-mali sandjak
Jesteli primjetili da na adriatic basketball league web stranici nema Bosanskog jezika u clancima. Hrvatski, slovenski, srpski i engleski jezici i zastavice postoje osim Bosankog jezika i zastave. Zasto?
Zeljo sampion.Kad bude Zeljo dobar u kosarci onda navijam za njega jebo bosnu sve glupi pitari.Vodza navijaca im ZISKO papak najveci novi SAARAJLIJJA.
Kako cete docekati Cibonu ili Zvezdu bas me zanima!
stvarno smiješno, pola tima je iz srbije i oni uporno pljuju po srbiji za vrijeme (svake) utakmice. ako misle pomoći bosni, bolje da se malo emancipuju ili nek ne dolaze na utakmice. parežanin, aleksić i ostali jesu profesionalci, ali im vjerovatno nije svejedno kad čuju takvo što. a za hukića samo da kažem da je napravio pravi potez sa odlaskom u hemofarm i drago mi je zbog toga. u neku ruku, on je ambasador bosanske košarke u najjačoj ligi na ovim prostorima.
za koga vi navijate. prvih deset igraca su: Tomislav Tomovic - SRBIN Dragan Aleksic - SRBIN Nenad Djoric - SRBIN Dejan Parezanin - SRBIN Sinisa Kovacevic - SRBIN Nenad Markovic - SRBIN, htjeli vi to ili ne Darren Fenn - amerikanac Lance Williams - afro-amerikanac jedini Muslimani su Bajramovic i Bavcic.
ma jebali mu mater svi seljacine glupe, trebalo bi zapalit citavu tribinu i gledati kako gore seljaci glupi. nikad te niko mrziti nece ko sto te mrzim jaaaa, sarajvo' sarajve' kurvo bosanska
a sto su dobacivali hukicu?
sto li se ja necudim ovim glupostima sto se radi na utakmici... mi smo najgluplji narod koji postoj... na svijetu citavom.
cuj parezanin bio suterski raspolozen...covjek dao dvije tricee.....sta bi rekao za stojakovica na svjetskom prvenstvu dao sedam trica.....aaaaaaaaaaaa sto je parezanin bio raspolozennnn...pa kakav je onda kad nije raspolozennn...ovaj se pravo razumije u kosarku...idi bolan igraj NBA na play stationu...