Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radi Dzume namaza petkom.
Uzašao? Uspeo se duhom, vinuo se duhom, a ne tijelom.... Šta li im znači uzašao.... Prirodnija riječ je uskrsnuo ili vaskrsnuo i slično, to svako razumije. Ne znam ko smišlja ove riječi ili su ove riječi iz nekog starog jezika.... Ili je prepisano sa nekog hrvatskog sajta koji vole bespotrebno prevoditi neke normalne riječi na neke nove riječi hrvatskog jezika.
sve najveće svjetske zvijezde žele biti viđene na njoj... 90% ljudi dolazi da bude vidjeno i 10% zbog formule. issto tenis
'Vako i kod nas KLEROFASISTI povezuju i uvezuju dane ' odmora '. Na dzumu u zadnje vrijeme idu i oni koji nikada nisu ni usli u Dzamiju...ali vece ZLO od toga je KOPIRANJE Ostalih...pa tako IAKO petkom necete zavrsiti zapocete poslove jer je PETAK NERADNI DAN U FEDERACIJI, vidjecete natpise na vratima kancelarija sa famoznom recenicom : RAD SA STRANKAMA JE DO 12 SATI?!?!?!? Opurtunisti koriste zakone koje je donjela JEDNA od vjerskih zajednica...LOSE SKORZ!
Navesti cu primjer Tuzle...Ako NEKO pronadje kancelariju koja je OTVORENA poslije 12 sati, neka pise mejl u komentaru, castim Ga/Ju sa 20 KM po pronadjenoj kancelariji!
Opstina Tuzla/Tuzlanski Kanton...sve isto.Valjda je ovako i u Sarajevu?? Sta kazete dragi sugradjani?Jel ovako svugdje ili samo u Tuzli i TK institucijama?
100k € uzmu za ta 4 dana
sta 100k, toliko kosta volan od formule
Yebo im Isus Krist familiju mrtvu i zivu. Bogomoljci su krivi za stanje na planeti, Pokrecu ratove, mrze sve, lazu, petljaju.. I onda idu u crkve i dzamije i mole boga za oprost. Kakvi neandertalci !
Kmeeeeeee medo
U principu da, jbg.
Teško pomjerit trku sedmicu prije ili poslije. Koje preseravanje a staza ni za k...
Pa muslimani ne rade petkom.
”Mnogo je važnije šta jedeš nego čime jedeš”, kazao je Novalić gostujući u Pressingu na N1 televiziji uz šaljivu konstataciju da nije zdravo jesti zlatnim kašikama.
zato sto je petkom dzuma i u monaku je tad neradni dan :D
Zato što je BiH korumpirana???
joj moram u wc usracu se