Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka je ova pobjeda fiji na sramotu i oni i njihovo zasjedanje očito se štima
neka ste hamiltonu poklonili pobjedu nastimana utrka
Ruku na srce, mislim da je sud donio ispravnu odluku. Na prvi pogled izgleda da je Vettel bio primoran onako voziti. Međutim, radi se o vozačima i vozilima van konkurencije, čim je Vettelov bolid sa trave dotakao asfalt kontrola je mogla biti uspostavljena; a ovaj je namjerno Hamiltonu zagradio prolaz. F1 pratim od vremena kad je Lauda vozio i znam šta pričam/pišem.
Jarane nisi podoban
Mislim da bi ove sudije trebalo staviti u bolid pa da on pokusa bolje reagovati ne kazem da nije mogao jeste mogao je pustiti gas kada je izasao sa staze ali ovo je borba za pobijedu i prvi put neko u prilici da skine merc ali neda to FIA... dovoljno je pogledati ko je glavni covjek fia-e i ko je prodao mercedesu tim da udje u F1.
Ko gubi ima pravo da se ljuti.
Sport sve vise gubi smisao baš me zanima na koji će način kontrolisati ogromne mase ljudi u buducnosti....
@Cyborg k.rcem, eto kako. Sve same p.dercine. pride vamo, pride tamo.
Ne prihvatanje odgovornosti i egocentričnost su bazične crte psihopate.
"Ovo je neposten svijet..." bravo majstore,nije ti trebalo dugo da to shvatis
ČOVJEK SAM SEBE PROGLASIO PRVAKOM!