Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka ne zaboravi Latifija, njemu duguje bar milion i po!
da sam znao kakva je nagrada, bacio bih se pod bolid Hamiltonu :)
Alene Oprosti
hahahahahah bravo novinar obirisi komentar, a nemoj ispraviti naslov teksta, i nemoj skontati sta mu je ustvari poklonio hahahhahahahaa
Hocu i ja da radim u klixu, samo nadjes nesto online, ubacis u google translate, ne mora biti tacno, ne mora biti istina, a ne moras pogledati ni video klip koji podijelis uz to... a dobra lova. Ne moras se ni potpisati pa te bas briga ako ti neko u komentarima kaze da si glup, samo ga banujes.
To kakvi ste vi na klixu debili, to je za romana
nidje veze... treba se zahvaliti Masiju sto je omogucio da se trkaju onako u posljednjem krugu. Perezu svaka cast kako je drzao Muhu tih 2-3 kruga a to nije na kraju bilo ni bitno. Treba se zahvaliti isto tako Latifiju sto se susreo za zidom.
Dajte ili sklonite clanak ili isravite tekst, pa valjda ste pogledali video.
Uspjeli su. Hura !
Latifiju je sigurno dao deset puta više, u svemu kriminal pa i ovdje? ili možda nije?
Nije mu to trebalo. Sad ce ispasti da se namjerno skrhao.
Svaka cast...
Ako je dao Perezu Nsx onda treba vilu u Monaku da kupi Latifiju!
Svaka mu čast!
shoopacki