Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumijem zašto ljudi mrze ovog čovjeka, čovjek je čisti talenat i prava senzacija.
Realno je najtalentovaniji vozač svih vremena. Prva pobjeda prije 18. rođendana.
Mrze ga Hamiltonovi fenboji, dok je Mercedes dominirao tad im je bilo zabavno, sada kada Red Bull dominira pljuju Maxa i dosadno im je...samo deri Max 😎
Ako ovako nastavi mogao bi stići i Hamiltona.
Jedva cekam da se izjednace bolidi pa da gledam trku, tad neka pokazu umjece svi na gridu.
Žao mi Ricciarda,.. mogao je do bodova
Ma svako ko pobijedi treba čestitati oni su zasad najbolji tim,treba čestitati i pohvaliti Mclaren i Norisa.Neko Hamailtona i Maksa hvali a neko ih kudi i to je ok,imaju oni svojih mana a mislim da ce Red Bul biti nezaustavljiv do 2026 g. kad stupaju nova pravila i treba ljude pustiti a ostali nek skontaju u čemu je kvaka tog bolida,iako sam navijao za Rosberga i dosadila mi je više bila dominacija Luisa, trebamo priznati da su mu titulu uzeli 2021 na način neviđen u historiji i tačka.
Mene je kupio odlaskom u box na zamjenu guma a imao je prednost od 23 sekunde. Trazio je najbrzi krug! I uzeo sve. Nema kalkulacija!
Kapa do poda, ali mislim da je besmisleno porediti njegove pobjede i pobjede senne, prosta, schumija vettela itd gdje je bila snaga vozaca a ne motora :)
jos samo Hamiltona uvrsti i to je to pa uvijek je snaga bolida najvise odlucivala,mislis da bi vettel i schumacher u williamsu mogli osvajat
aBd sve pobjede do kraja
Ubise ljudi
Ubise ljudi
nevjerovatno,čovjek ko da igra sa njima