Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurno se nesto desava sa njim dok ga ovaj spominje.
vrati se schumi
Ne znam u kakvom je stepenu kome al mozda je vrijeme da ga iskljuce jer se covjek godinama pati, jos narocito alo cuje sve a ne moze da se pomjeri to je nesto.najgore sto.covjeka moze zapast
Prvo Senna, onda svi ostali
Slažem se da je Senna najbolji vozač svih vremena, ali treba biti realan i reći da su svi vozači Formule1 vrhunski...uvijek je bilo 80% je bolid, 10% je taktika i 10% je vozač.
@Trt slazem se, ali ne zaboravi kakve je Senna rezultate postizao u tada prilicno nekonkurentnim bolidima Tolemana, kasnije Lotusa...
Od 1997. nisam propustio utrku Formule 1, naravno sve zbog Schumija. Sad kad ga nema, formula mi se i ne gleda. Schumi izdrzi!
vremena dok je bog jos hodao po dunjaluku
jedan od najvecih u formuli 1!!! respekt michaele! ozdravi sto brze!