Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma jos neznam vjerovatno cu u junu otputovati na c fazu, a u aupustu na a fazu, pa se pocetkom septembra vracam na b fazu.
buraz u potpunosti se sa tobom slazem, gdje ces na more ????
majke (matere) mi moje sumi je najbolji. svaka cas i kimiju ali je jos mlad i neiskusan , a ono sa miselinom jucer je neoprostivo zbog toga trebao bi se good year vratiti u sampionat.
ma kimi is the beste
Razlog zbog kog nije doslo do izravnog napada na M.Schumya je bila njegova veca brzina na pravcu kojom je odrzavao prednost iako je imao problema sa kocnicama(Razlog zbog kog nije Davno osigurao pobjedu). BMW Power.
kako moze biti brzi kada su po maksimalnoj brzini Williamsi bili sporiji od MS-a za 7 km/h ????
Kimi je pokazao da odakle kod da krene i bilo sta da mu se desi on je i dalje veoma dobar. KIMI RAIKKONEN SAMPION!!!
nema sta schumi je zeznuo ralfa i ja se stvarno pitam kako da su u williamsu napravili takvu kardinalnu gresku?? jer auto kada je bez na rezervi je najbrzi auto, zato sto je najlaksi auto i kada se radilo o takvoj maloj razdaljini onda se dalo pretpostaviti onaj koji zadnji udje u boks je prvi. BMW brzi od Fererija medjutim ne i pametniji.
Schumi opet ima dosta srece, ali je pokazao da je veliki opet, Kimi se nije dao go! Kimi go!