Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Michael Scumaher, Iron Maidens, U2 veliki iskreni prijatelji Bosne, bili su tu za nas kada niko nije.
@hakenpuc Vlada Republike Katalonije također.
Nedaj se Šumi! Bože dragi, podari ozdravljenje tom čovjeku.
Treba mu dati ulicu u Sarajevu za sve što je ucinio za ljude
Šta god da napišem malo je za ovoga čovjeka.
Dame i gospodo, bošnjoočka mitomanija...
Sretan rodjendan i oporavak
Od tog covjeka je ostala samo biljka, koje vene.U javnosti vise nema njegovih slika, kriju se, bilo bi realno da se upoznamo sa stvarnoscu.
Jarane, ozdravi nam!
Al nigdje veze svega mi. Samo se čulo da je pao i to je to. Nenormalno da je čovjek tako dugo vremena u tom stanju. I drugi recimo, skijasi su imali povrede. Pvdje nesto ne stima.
@Mojnemene
@Mojnemene tačno, a to što ne štima je tvoj mozak
Samo je jedan Šampion! Brz i uspješan oporavak ti želimo.
@OmladinaIzBloka stvarnon glupo zvuci brz oporavak, covjek na aparatima 5 godina
KONJAKOVICU VRATI PARE ZA PROTESTE ROK TI JE SUTRA! INAČE IZNOSIMO U JAVNOST STA SI TRAŽIO OD NAS DA RADIMO....IZRADIT MOZDA MOZES PENZIONERE AL NE MOZES NAS MAHALASE. ZNAL TI ZENA KOLIKO SI ZAVALJEN??